Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, January 26, 2012

Gabra & Kad Parking

"Bunga, esok saya takde mesyuarat ye"
"Takde??"
"Ya, saya dah tengok emel tadi, tak ada mesyuarat"
"Owh, ye memang takde, dah tengok emel tadi. Ingatkan tiba2 ada mesyuarat"

Gabra... sokmo gabra berdepan dengan Hakim aka bos aku ni... Gagap sokmo klu tak prepare apa2. Tu yang jadinya bos bagitau SU apa jadual dia tuk esok bukan SU dia bagitau apa jadual dia tuk esok haahaha...

Mengoms punya SU.. Ni sumer gara2 tak puas ati ada orang amik parking lot bos aku. Aku kuar jap je tengahari tadi check up anak, nak park balik tengok ada kete warna kuning park baekkk punya.. siap angkat viper tu.. Sakit ati!!! Nak report kat pengawal kang, depa cakap apa lak sebab bukan laporan datang dari YA.. Adeiii...

Sebbaik aku dah bersemuka dengan bos besar admin kat atas tu. Kata orang dia kerek... aku tengok pun cam kerek, tapi tadi bila aku mintak kad parking, terus dia bertindak on the spot dapatkan aku 1 kad parking.. Bagus kan??? Betul la kata orang, don't judge a book by its cover... Tak semestinya dia pernah straight dengan ko, dia tak bagus kan... Tu tanda bagus la tu.. Hhahaha.. Ape ntah ayat aku..

So mulai esok aku dapat park free je kat MRCB ni.. Yahoooo...

7 comments:

Amy Syaquena said...

mungkin bos tegas dalam kerja je , kalau kat luar macam kawan2 ke ececece...amy dulu pun pernah bersangka begitu...


p/s: Sabun Glutathione soap extra kojic nie , sabun 2 dalam 1..selain untuk muka kita juga boleh gunakan di badan... Ok sabun nie sangat sesuai untuk mereka yang ada jerawat , kulit tidak sekata/kusam , jeragat atau parut2 jerawat lame... just cuci muka seperti biasa , pagi dan malam..ok untuk menampakan wajah putih sangat sesuai di ambil dengan krim pemutihan..krim nie pun ada extra kojic...selain untuk melembab ia juga boleh di gunakan untuk menggantikan faundation , kerana selepas kita memakai krim ini wajah akan kelihatan berkilat seperti berminyak dan wajah putih asli....

Harga sabun RM40 postage RM5
tapi kalau nak sabun dan krim cuma RM65 termasuk postage..

hyazz said...

yahooo...tetiba...ooo..scandal ekk

LiErOSe~QiEmi said...

amy:
menarik tu sebab leh putihkan badan sekali la erk hihih..ok, nanti klu bunga nak bunga bagitau amy erk...

hyazz:
oit! oit!!! scandal ape... taste ai chinese look, bukan indian look haahahah..

eima said...

parking free wahhhhhhh

Anonymous said...

Owhhh...kutuk2 Tuan R (bukan nama sbenar ek??) hehehehe..

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
free la lepas jumpa orang atasan hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

Anony:
Hahaahah... ni mesti orang mahkamah ni.. HAahhah... bukan kutuk la.. tengok ayat bawah tu, puji kan ada jugak tu hahaah...