Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, January 31, 2012

Jelaskan hutang tertunggak

Semalam tengok kalendar... Sebok nak cuti raya bila kengkononnye.. Sekali tengok, tahun ni bulan pose start awal, Julai dah pose kan.. Aiyokkk terus teringat hutang yang tertunggak.

Makanya diumumkan tarikh ganti puasa selama 10 hari tertunggak jatuh pada hari ini hahaahah.. Insyaallah, aku nak teruskan sampai Jumaat, at least dapat 4 hari dah. So next week or next 2 weeks baru sambung untuk habiskan baki 6 hari tu.

Nape tak terus je?? Mane leh, sebab minggu ni balik kampung aku.. Apa la ertinya kalau balik kampung pose.. Tak dapat la makan masakan mak yang super sedap hihhihi..

Oit2.. korang2 yang bace ni.. Dah bayar utang pose lom??? Hahahaha.. jom, jom start dari sekarang, takde la dekat2 pose gile2 struggle cukupkan pose yang blom terganti.

Ermn.. baru kol 10 dah terfikir nak berbuka dengan ape petang nanti.. Dah la hubby balik lambat sebab dia main badminton ari ni.. Beli jelaaaaa...

7 comments:

eima said...

tak de ganti pose...ai pose penuh...yeay .....

aanie said...

10 hari? ni mesti amik awal dan hujung bulan....hehe....

mamyharraz said...

alamak yelah..baju raya bukan main akk buat persiapan..sekali ganti puasa pun belum :") hehe tq mengingatkan :D

mama tim said...

salam knal..dah folo sni..

akk pon blm ganti pose lg..haha..

tulah nnti last minit baru nak ganti kan..hehe..
jempot singgah n folo...tq

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
aku pun patut leh pose penuh, tapi sebb kan kencing manis, so kena buka pose tuk amik darah 4 kali tu...

aanie:
tak la, time pose tu mengandung, tapi sbb kencing manis so kena buka pose tuk amik ujian bsp sob..sob.. tak masal ganti

mamyharraz:
hiihihi...tula, bunga pun sebok nak cuti, pose lupe tak ganti lagi..
kira ingatkan diri sendiri sambil2 ingatkan pembace yg terlupe hihihi..

mama tim:
thanks kak folo.. saya pun dah folo dah blog akak..

hihii... last year saya ganti last2 minit la kak.. tu yg beringat tahun ni hahaah

~aSHa~ said...

akak ada tertinggal jugak pose..walau tak period....sbb tak larat..alahan teruk time tu...jadi kena jugak bayar hutang ni

L said...

cepat2 mula.. takut terlupa plak nt.. huuu

jom hayati sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html