Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, January 18, 2012

Lirik lagu Sesaat Kau Datang - Kak Melah juga Sleeq

Suka lagu ni sebab hubby suka lagu ni.. hahaahah boleh???

Tapi lama2 suka sebab memang suka sebab lagu ni best gilak..

Tadi sembang dengan dak ofis ni.. aku cakap lagu ni sesuai untuk dia sebab ada gurl ni asiknya buat kat dia macam lirik lagu ni... Siap dia pun cakap betul haahah... Cian.. biasa lelaki mainkan pempuan, kes dia lak, pempuan ni asik mainkan dia...

Lirik Lagu Sesaat Kau Datang – Ramlah Ram ft Sleeq
Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together
I hate to be cold but i got to let you go

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
Ha ha ha ha ha ha

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa

Nothings easy girl
Nothings easy girl
Aint nothings easy i hope you understand me girl
Nothings easy girl
Aint nothing in this world
Could ever compare to what we had
Whats gone

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
Ha ha ha ha ha ha

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa

Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku Harap ada karma
Yang datang kepadamu kepadamu

Owh, lirik ni aku copy dari tuan punya blog ni. Tq ek...

4 comments:

iizla said...

saya pon layan lagu ni gak skang..

siap ikut nyanyi sekali masa driving... :)

Fida Ghazi said...

ai pon minat lagu ini ..tapi tade kene ngena dengan yg idop atau yg mati atau yg nyawa2 ikan... kak melah memang melethopppp!

Tukang Karut said...

lagu apa ni? aku ketinggalan zaman...

LiErOSe~QiEmi said...

iizla:
sedap kan lagu ni.. leh layan.. hihihhi

fida:
meletop kebabooom kan kak hihhhii

tukang karut:
tu tanda2 penuaan aaa tu.. hikhik