Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 20, 2012

Sale.. sale... sale... at Plaza Alam Sentral

Dengar sini penduduk Lembah Klang.. The Store Plaza Alam Sentral buat jualan gile2 dari 13 Januari (tak silap aku) hingga la 29 Januari 2012.

Kemuncak acara untuk hari ni bila tengahari tadi dia buat Happy Hour harga beg yang RM300 lebih dijual RM20 sajok.. Gile la klu aku tak rembat kan hahaah..Caye tak beg atas ni RM20 je wehhhh

Ni lak dia bagi harga RM38.99.. Diskaun 90%. Yang ni barang kedua happyhour.. Dan beg2 lain tu makin lama makin naik harga.. Sebab dia bagi diskaun 80% je.. So takdenye aku nak membeli beg lain hahaah...

Pastu gi cari hadiah untuk anak dara kak Fidaghazi, ahad ni dia buat besdey party katanya.. Yeeahaaa makan lagi... Tapi kan kok comel bangat baju2 budak2 pempuan ni??? Gile2 sale nyeee. Baju budak laki takde yang berkenan kat mata so takde la barangan untuk anak2 teruna... Lagi pun baju depa dah melambak sangat dahh (hahaahh alasan tutup rasa bersalah tak beli barang anak).

Dah nak balik tu tentiba nampak baju plak.. Almaklum saiz body dah lari, jadinya baju2 dalam lemari tu jadik stok tuk pandang je, so sambar 3 helai t-shirt ala2 wanita ekekek... ala2 katanya..Dan percaya tak niat asal nak gi sana hanya untuk membeli purse ganti purse aku yang dah merekah ujungnye.. Murah juge.. Cuma RM19.90... 70% diskaun.. Aku sambarrrrrr.. Alaen Delon ada gak purse nye tapi dah tinggal stok yang tak lawa pun diskaun 70% kooo...
Kesimpulannya abis sumer duit dalam purse aku sekarang tinggal RM5 je hahaah.. sebbaik minyak dah isi penuh semalam & sebbaik kad touch n go ada banyak lagi nilai eekekek...

Rewards untuk diri sendiri sebab penat keje.. Eceh...

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

sib baik la akak dok putrajaya...ekekek

LiErOSe~QiEmi said...

tau dahhh, klu tak mesti akak dah pegi kan.. hahaaha

MRS. K said...

dapat dua henbeg. ye dak?

ainnoraini said...

boleh kak ain pegi esok...tapi mesti ramai org kann...

Fida Ghazi said...

tu diaaaaaaaaaaaa!!!! suka la PAS tu ada kastemer mcm bunga ros meda!

eh.. adiah anak dara pidahgaji pon ada... eh.... tehawu pula tiba2..

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs. K:
tak la weh, gambo 1 tu RM20, yang kedua tu RM38.99 = RM58.99 hihihi

ainnoraini:
biasa The Store ari cuti tak ramai kak.. ari ni ramai sebab rehat panjang so penuh dgn gomennyer staff je tadi..

LiErOSe~QiEmi said...

Fida:
kak harus la ada hadiah untuk bedey gurl yg comel tu.. beli yg 3 thn terus takut tak muat hahaahah...

kann... 2 kali gi dah abis lebih 200 dah... abis duit gaji.. hahaah

eima said...

best nye soppin.....

amiey lee said...

bestttt nye shopping

Nur Hawa Mohd Zin said...

skunk ni awe pantang nampak perkataan SALE! heheh

biela bell said...

wah!!! best gler nie..$$$$$..
murah sesangattt..nie yg nak terjah alam sentral!

~aSHa~ said...

aler bestnye berkesempatan time happy hour....mmg syok giler la shopping jadinye...


ni reward tuk diri sendiri sbb bercuti 3 bulan jugak aritu kan..duk kat rumah jerk kan kita..jadi...ni tuk hepi hepi kan diri 'hepi hour'

cikpuanhady said...

waa..sangat murah..bes giler kalau dapat shopping camgini..