Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 13, 2012

Sesi tayang oreo cheese cake..

Wiu..wiuuu.... sangat seronot dan beronot-ronot... Terima kasih kepada Lynn sebab pernah buat kelas membuat ciskek dalam blog dia.. aku simpan dari aku mengandung sampeiii aaa dah kuar baby sebab nak cuba gak satu hari nanti.

Dannn akhirnya penantian untuk mencuba resepi itu sangat berjaya... rase dia sedap la korang... Tapi, resepi tulis kena guna 500g cream cheese aku tak tengok resepi pegi beli 200g nyer cream cheese makanya kecik jela ciskek aku sebab kena kurangkan separuh bahan2 nak buat tu.

Ni la hasil semalam, jap je dah siapNi view dari atas... maapkan ambe sebab agak comot di situ hhaahahah.. buat sambil lari2 tengok haiqal yang tengah sebok belajar meniarap sekarang.Pandangan dari sisi atas eceh.. ni setelah dipotong tuk bagi pada biras aku.. Dia awal2 lagi cop nak rase hihihi... petang ni baru nak kasik semalam dah lewat malam nak hantar pun..
Ni setelah dicilok sesudu oleh si Qimie.. Tanak la mama.. masyamm dia cakap haahahah... Apeee daaa...

Tapi serius korang.. sila la cuba, mudah, cepat & sedap weh... Tak payah dah beratur beli kat kedai kek, kita sendiri pun boleh buat hihhihi...

Tak sabarnyee nak balik rumah, nak makan, semalam tak berani makan banyak2.. kan tengah diet malam sekarang.. Hihih..

6 comments:

MRS. K said...

macam lembik n berair je tu bunge.. ngeee...

ape pon tahniah sbb ko dah berjaya buat.. hehehe.. aku oven pon takde.. sobss...

eh, lynn kat spital. keguguran

LiErOSe~QiEmi said...

berair ke k.. tak pun.. ok je creamy abis weh.. abis diet aku

lynn gugur ke.. tak tau lak..

zura_habib said...

nak sket...

Tukang Karut said...

kek batat...

LiErOSe~QiEmi said...

zura:
abis daaa laa

tukang karut:
woit, bukan batat, tapi buat separuh dari resepi asal huhuh

eima said...

sian lynn
kim salam die


aku ade oven dah tp mixer plak tak de...sob sob