Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 15, 2012

Cantik ke???

Hahaahaahhah... Gelak dulu boleh???

Masuk bilik bos.. cakap itu, ini semua yang penting, baru je nak pusing keluar, bos tegur
"CANTIK HARI NI"

OMG!!!! Haahahaah... boleh aku jawab,
"ALA HARI NI JE KE YANG ARIF, HARI LAIN TAK EK?"

Tergelak sama dia. Hahahha.. Ok, tu spontan keluar dari mulut aku bila tiapkali orang tegur camtu.. So terlepas bila cakap dengan bos sendiri.. Sebbaik bos sporting.

Tapi sape kata hakim2 ni garang??? Tak laaa.. dalam court je kot... Hihihi... Owh, by the way aku pakai selendang style2 anak2 dara pakai sekarang dengan baju kurung pesak warna purple kain hadiah dari x-bos... (aku tau mesti ada yang tanya pakai ape ekke... ) Ok, senyum sampai ke pipi sekarang muahaahaha..

9 comments:

eima said...

tempek la gambo .... nk gambo nk gambo bygkan je tak cukup la... tak leh ...hahhaha

lurun namzar said...

saya bleh imagine camner lawanya akak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

gmbr2..hihi..

~aSHa~ said...

baiknye bos....
lenkali tegur bos plak 'hensem bos arini'

eh ke bos perempuan?

shidasyakirin said...

walla..mesti vougue gila nie.. attachlah pic sekali..hehhee

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
hahahah.. koser aku wehhh!!! pakai lelawo sebab nak sambut tok laki balik ari ni ekkekek

lurun namzar:
hahah.. jgn imagine lebih2 sudah ye dik

nuyui:
no camera..no camera... haahaha... malulaa...

asha:
kak, bos pempuan la kak haahahah...lagipun dia memang tetiap ari lawooo ihhihi..

shida:
idok la vogue mana pun... biasa aje hihihhii

Fida Ghazi said...

hmm..ni nk cite satu kejadian ngeri ni...

itu hari..ai tengok Cerekarama cite "Ijam Non Yankee"..

Kan Neelopak belakon pakei tudung kan..

Sekali Incik Jamil pon tengok tiwi same... nengok Neelopak tu..lalu beliau bekata..

"laaaaaaa..patutlah macam penah nampak ..pelakon ni pakai tudung jadi rupa Bunga"

Ai mcm tak caya lalu tanya... walaupun dah tau sape gerangan..

"Bunga mana?"

"Bunga kawan ko tu lahhh!"

Lalu ai tumbuk2 dinding tak dapat terima kenyataan..

sekian cerita ngeri saya..


hahahahahahhahahahahahahhaha...

LiErOSe~QiEmi said...

hhahaha..gelak besoooo dah ni!!! saya bace pun ngeri kak.. acane leh jadi muka saya plak ni..

incik jamil mimpi ngeri ke perli ke ape tu kak weh??? haahahah

erk.. saya tengok gak cite tu.. tapi cam tak de ghope neelopak sgt kan.. pasal nampak cam budak2 sangat bila dia pakai tudung.. comel dari buka tudung hihihi..

aTy _faRed~ said...

saye selalu jawap macam tu kalau ade kawan2 opis tegur..;p