Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 1, 2012

Cerita ceriti

Cite dalam cerita

1. Alhamdulillah.. hari ni masyuk rezeki yang ditunggu sejak minggu lepas.. Ada gak duit nak guna balik kampung nanti wiu..wiu...

2. Pengasuh lama Qimie, aka consider kuarga angkat Qimie la, nak amik Qimie petang ni sampai Jumaat malam... Takde la penyeri rumah 2 hari nanti.. Rumah depa la plak berseri. Si adik pun mesti susah nak tido nanti sebab dah biasa ada si abang dok riuh mengacau, tentiba rumah sunyi...

3. Dah pilih menu untuk belanje rakan ofis next week, rezeki masyuk, elok dikongsi ekekeke... Padahal suh depa KFC lunch treats je nanti haahaha...

4. Tak sabar nak tunggu Sabtu datang, lepas Subuh nak gerak balik kampung. Mak dengan ayah tak tau lagi anakanda bungsu kesayangan dia nak balik ekekeek.. Surprise kongkonon, sekali mak tak masak lebih, padan muka aku haahahah...

5. Terbang duit pat ratus, baiki kete.. Tukar timing bell la, wayar ekon ape ntah aku pun tak faham masa hubby cite tadi haahha.. Takpela demi keselamatan, lagipun kete dah nak masuk 5 tahun tak penah tukar ape.. Dasat kan... Bebel abang kandung aku bila tanya biasa berapa tukar itu ini ekekeekek...

6. Pose semalam alhamdulillah selamat.. Ari ni masih menunggu... harapnye selamat juga la.. Nak buka pose kat kedai je rase hahaahah.. pantang ada duit lebih skit kan hikhik...

7. Otak dah rileks, keje2 bertimbun pagi tadi dah settle hihihi.. Tu yang taip entry cam takde perasaan tu .

No comments: