Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, February 28, 2012

ICT again?

Yup! Habis makan kat restoren sedap tapi mahal tu.. entry kat bawah ni je so tak payah link la kan haahaha . Ok, mula2 macam tak nak jalan tapi cam bosan lak bila balik rumah ngadap tb je.. Lagipun aku memang dah lama gila tak jalan kan, so terus sokong bila ada yang cadangka nak pergi ICT.. haahah mana2 aje janji jalan.

So pergi 3 buah keje, patutnye 2 buah dah cukup tapi sebab masing2 banyak duit nak sedekah kat ICT tu kehkeh... padahal abang ipo aku terus ke restoren dari tempat keje.. Ok layan gambar jela kot... Owh, sempat lalu restoren KFC ICT haahahahaah... Hottest place!!My family with mil

Mak uda rebutan anak2 sedara... tapi Qimie panggil Mamau de.. sukatiii je..

Korang tau aku, biras & adik ipar aku wat keje gila... Kitorang yang exited nak naik mendalah bawah ni... Hikhik...
Gambar takde, sebab Qimie sebok nak naik kuda kat tingkat atas.. Permulaan Qimie nangis macam kena pukul takut naik kuda, sampai aku kena naik sama2 dengan dia.. bayangkan aku dengan pakai kainnya..sebbaik kat atas so orang tak nampak sangat haahahah... Tapi lama2 dia dah ok siap gelak2.. lepas dah turun bising mulut cerita pada papa dengan opah dia naik kude bessshh.Ahli rombongan.. kecuali mamau de yang jadi camera women hihihi
'Baby kecik' sebbaik dia nak duduk dalam ni, tak larat nak kejar dia lari sana sini.. takut kejadian hilang tu berulang... Tak sanggup k..
Santai dengan mil, biras & abang ipo..

Eh dah abis gambo?? Ok tu jela ceritanya ahahaahah... Next week check up Eqal dengan pakar... Hope everything just fine & habis awal, sebab nak ngedate dengan hubby tengok adnan sempit 2 hihiihi...

3 comments:

mama tim said...

wah bestnya gi ict..aritu pegi pastu hujan kat sana lebat plak tu..dah tu sampai skang tak penah gi lg..huhuhu tgk org gi jelah...hehe

eima said...

klu pas checkup eqal letak man akate nk pi tgk adnan sempit tu ??

aku tak penah p ICT

LiErOSe~QiEmi said...

mama tim:
hujan ke.. ciannye.. setakat ni dah pergi 5 kali kot.. baru 1 kali kena hjn hihihihhi

eima:
letak rumah pengasuh la haahahah... kira cam kami keje je pun sbb hari bekerja kasik can dating mak pak dia kehkeh

gi la sekali ict..lawo lampu2 dia