Jom klik

kENgkaWAn

Monday, February 20, 2012

Menyembur dan hormon


Budak ni.. sekarang tengah mula seronok menyembur air liur... Berlenja2 mulut tu dengan air liur dia aje.. Then now aku noticed yang rambut aku gila banyak gugur.. Masa mandi, masa syampu, masa sikat rambut, masa raut rambut ala-ala guna jari pun boleh pun melambak gambut gugur.

Kat lantai rumah, lantai bilik air adalah penuh dengan rambut aku aje.. Kadang2 atas katil pun ada gugur.. Arrrghhhh dah mula stress dah ni.. Ni memang rambut gugur sebab anak dah mula menyembur air liur dia ke memang hormon aku yang tak stabil ni weh...

Ni dia dah mula menyusur ke belakang ni.. Menang aku tak harap dah nak tinggal kat katil sorang2.. At least ada abang dia sama dengan dia so takde la risau.. Sebabnya bila abang dia sembang dengan dia, dia punya gelak tak hingat... aku pun tak tau ape yang lawak sangat dengan abang dia, tapi klu berdua mesti gelak besar dua2 anak teruna aku tu..

Ada rakam... tapi malas nak upload, takut kang ada yang terkejut dengar suara Eqal gelak besar benor suara dia iihih... sama beso dengan tubuh dia tu.. Owh, khamis ni dia punya check up 4 bulan.. Hope sumer berjalan lancar...

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

comelnya eqal..lain la muka dia dari abang qimie...

deelira@deeliraz said...

upload la video tu nge

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot:
pose menggoda tuk tackle si comel kiut miut iris, boleh??? hahaahahahh

deelira:
malas la weh.. kantoi rumah sepah kang haahhhahh

Lida Rahim said...

seronoknya kalau dpt wat main! bam bam!

Cho Zila said...

umur sebaya ini memang best sesangat tengok perkembangan dia...

Nur Hawa Mohd Zin said...

boolaaatt nya mata dia kak..hehe..tpi kebanyakkan bby suka main air liur sembur ni