Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, February 28, 2012

Terukir di Bintang

Terukir di bintang by Yuna

Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milikku lagi
1000 tahun pun akan ku nantikan kamu
Sayangku jgn kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir dibintang tak mungkin hilang cinta ku pada mu
ooo......

Hati ini bukan milikku lagi
1000 tahun pun akan ku nantikan kamu
Sayangku jangan kau persoalkan siapa di hati ku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan siapa di hati ku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku padamu
Terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku padamu


Jatuh hati dengan lagu ni masa 1st time dengar kat radio.. Sweet, even tak berapa nak minat Yuna.. ops!!! Tapi sebab lagu ni tiba2 jadik minat hahahah... Phone ring tone pun lagu ni, gediks kan kihkih..

Ok, boleh buat permintaan lagu tak?? Lagu ni ditujukan khas buat suamiku yang sedang bekerja dengan ucapan, lepas main badminton petang ni balik rumah terusm jangan merayap2 plak haahahah... gediks lagik kan..

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka lagu ni..mendayu aje..

SYANI said...

Rajinnya tepek lirik.. Saya tepek VC je... Lagu ni memang best kan..

ejaMaria said...

eh... kita pun suke lagu ni... feeling mcm lagu zaman dulu-dulu... ;p

lurun namzar said...

lirik yg trsentuh hati dibuatnya. :)

eima said...

tak penah dgr jugak...muahahaha
kesian aku kan

adianiez AIDA said...

aida suka lagu ni!!! simple. nice. lovely...

nota kaki : da singgah blog aida lom ari ni? ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Lida Rahim said...

i superlike lagu nih!

kat mana nak donlod lagu ni dlm mp3 ek?

Anonymous said...

Bunga, first time dengar lagu ini dah suka dan terasa mcm zaman dulu2. Yuna mmg the best.