Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 15, 2012

Tidur + Rumah + Papa ++

Hai korang, selamat pagi. Pagi ni sangat ceria sebab dah cukup tido malam tadi. Pukul 10 lepas habis cerita Vanilla Coklat... (eiiii jahat kan pempuan tu.. saje je nak rosakkan rumahtangga orang, aku syak zara mesti merajuk.. tapi 1st time kot tengok Iqram Dinzly belakon jadi jahat..) aku dah tido hahahaha... Belas dendam sebab semalam tak cukup tido kan.

Tapi betul la kata kak Asha kalau tido kat rumah even husband takde takkan sempat nak rasa takut, sebabnya aktiviti penuh dengan layan karenah dan keriuhan anak2 je. Bangun tengah malam susukan anak pun takde la mata aku meliar tengok sekeliling pun, klu kat rumah orang siap la, dok pandang sana sini, mata takmo pejam hihihi..

Anak2 pun tak berapa nak heran papa dia takde. Sebab biasanya papa dia balik lewat malam, main badminton kat taman dengan jiran2 la, ada tournament dengan taman sana sini la.. Lantak situ, nak bersukan sangat katanya kan... Aku halang kang, dia kata tak support laki nak bersukan.. Ikotkan jelaaa... Cuma masa hubby call malam tadi, Eqal jela macam tercari-cari bila dengar suara papa dia. Sebab biasanya papa dia suka main agah2 dengan dia, so macam ada rindu dimata dia.. ++ first time kot berjauhan lepas dah dok sekali ni.. Qimie??? Heran pun tak papa dia ada ker tak, haahaah.. Ada la dia tanya, tapi bila papa dia call, dia buat hal dia sendiri.. Papa pun dah pasrah bila Qimie tak mo cakap hihihih...

Semalam dah gigih cari resepi nak buat kek coklat.. Ingat nak buat surprise malam ni tapi hubby balik awal dari aku la plak.. So takde la surprise dah hihihi... Tengok kerajinan la, klu rajin jadik la kek petang ni, klu malas... Hihihi... selamat la diet..

Pssttt!!! Aku nak try makan jusmate 5 ni.. Katanya selamat untuk ibu menyusukan baby. Well abis sekotak nanti aku bagitau hasil. Tak tahan la tengok baju2 comel2 tak boleh nak sarung dah.. Perut pun cam mengandung 3 bulan hahahahaha... >_<

6 comments:

eima said...

kan best tido rumah sendiri

hyazz said...

huwaaa...tak pat tengok vanila cekelat semalam...berebut ngan abg...
weeihh pas ni slim mlim la nampak nye..

hyazz said...

huwaaa...tak pat tengok vanila cekelat semalam...berebut ngan abg...
weeihh pas ni slim mlim la nampak nye..

MRS. K said...

cer ko google www.rxlite2u.com


pakai pb la.. ngehngeh

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
setuju... rumah ku syurga ku...

hyazz:
rugi la tak tgk... alahaiii sweet je budak berdua tu...

slim?? aminnnnn

mrs.k:
jap lagi aku google..

pb??? mahal!!!! baik aku gi slimming world terus haahaha..

~aSHa~ said...

ehehehe tul tul tak sempat nak rasa takut...ehehe

dik..perut akak pun mcm mengandung 4 bulan..mean beso perut akak la skit...ehehehehhee