Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 2, 2012

Was-was

Moring guys!!! Eh tetibe guys padahal readers biasanya gurlz hhhahaah...

Mengantuk la pagi ni... Aku menguap dari pagi tanpa henti sampai sekarang.. Niat hati nak teruskan puasa hari ni, tapi aku was-was sebab pagi tadi aku jaga dah kol 5.50pagi... Then minum air bagai tengok2 dah 6.08 pagi.. Aku tengok jadual masuk waktu Subuh 6.09pagi, tapi takut lak kengkalau jam aku salah. Tunggu azan dari masjid takde2 jugak bunyinye.. So dari was-was baik aku buka kan...

Ermnn... jap lagi nak turun bawah tengok apa ada jual.. Aku was-was sebab perut aku tentiba kelaparan, tak macam masa aku pose 2 hari lepas... Was-was adalah tidak sihat, maka.. jom korang breakfast hihihi...

Tengahari nanti ada English Class plak.. so waktu makan dah diambil disitu, kena la makan heavy terus tuk tampung tengahari punya sekali.. Dengar cita ada game dan group yang menang dapat hadiah.. Aku suka kelas-kelas English learning ni sebab bagus untuk improve English skill aku. Tapi yang buat malasnya nak kena start kete pergi kat Kompleks Ibu Pejabat.. woooohhhh bilalaa dapat pindah masuk Ibu Pejabat ni... Takde la berebut sangat parking dengan orang yang nak shopping kat PAS ni.. Arrgghhh!!!!

Ok, out jap.. nak saparan.. eh sarapan haahahah... taip pun dah tak betul bila mengantuk ni..

4 comments:

eima said...

wahh best betul diberi peluang improve english.... aku nk jg ...

LiErOSe~QiEmi said...

hahaahah... ni paksa rela ni... aku suka, tapi sebab kena kuar dari bangunan ni drine ke bangunan sana nun yg buat aku malas tu...

~aSHa~ said...

bestnye ada kelas mcm tu..kalo tak paksa rela ntah bila kita nak gi hadiri kelas...

aTy _faRed~ said...

sebenarnyer..kalau yakin ley jer terukan berpose..kalau pose ganti..tak ley bukak..tapi kalau pose sunat jer..kalau dah was was kene ar bukak..:) [tetibe teringat pose ganti tak abes lagi..dah nak beranak dah ni..huhu]