Jom klik

kENgkaWAn

Friday, March 16, 2012

Cheetah

Tengahari tadi ekceli takde plan pon nak kuar, sekali cam malas lak dok sorang2 dalam bilik, sms hubby mintak izin gi Plaza Alam Sentral.. err.. sebelah ofis je, tapi tetap wajib kena mintak izin kan hihihi..

Gi la cucuk duit, konon nak beli barang makan skit untuk letak kat ofis. Sekali tengok.. wahhhh!!! Duit tanggung keje aku dah masuk..Syukurr alhamdulillah.. Terus berjalan macam takde arah tuju.. pegang itu, pegang ini.. Pastu teringat nak cari kain, lorr takde jual kain kat The Store tu. Mengingatkan dah lama tak beli jeans, aku sambar la jeans ni. Cheetah diskaun 70%.. harus la grab haahah..
Ok, ada saiz kat situ, kantoi hahaahah.. cari saiz 29 tadi, tapi takde.. sekali sarung, eh ngam2, pinggan je longgar sikit.. Ok sila sedar diri yang anda dah gemuk huwaaaa..sobb..sob..

EH baju tidak dilupakan, rembat gak.. Rege RM15 je, amik la haahah..

Boleh pakai jalan2 gi Melaka nanti..

Sekali masa nak bayar tu tengok baju lelaki ada 50% diskaun gak.. Teringat kat hubby, dah lama tak beli baju untuk dia.. So sambar 1Adeiii sume gambar senget. Cheetah gak.. Rege RM66.90.. Diskaun 50%.. Oklaa sebab kain dia best pegang.. Awak, kira ni hadiah pre-birthday k.. Untuk birthday u nanti i dah tau nak beli apa hihihihi... Tunggu... (ber'i' 'u' plak, gedik!!)

Ok admit.. aku memang tak boleh ada duit dalam tangan, mesti tangan gatal nak shopping.. Tadi aje dah abis RM100.. sebbaik aku tak beli sandle.. klu tak, melayang lagi RM50.. Tapi, tak salah pun beli untuk hargai diri sendiri kan.. Ok, next week nak potong rambut jadi pendek.. rambut asik gugur je, rimas..

6 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

best betul shopping,kanLsyorgaaa dunia.hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

datang melaka roger awe..hehe

Cik Rose Cute said...

seronoknya shopping...

Lida Rahim said...

opss kita serupaaaaa... akak pon tak leh simpan duit lama2 dlm wallet, rasa x wajar pulak kalau x membeli haha..

LiErOSe~QiEmi said...

ym:
tu la, klu dah shopping RM100 pun dah cam RM10 je nilai dia, tak cukup huuhu..

hawa:
boleh roger ke awe??? boleh jumpa kan.. nnt akak update k

cik rose:
hihiihi... beli yg ada diskaun je.. tak mampu yang takde diskaun

lida:
haahhaa... memang naluri wanita gitu kan kak.. ape guna duit klu tak dibelanjakan muaahaahaha

eima said...

aku pun dah lama tak beli brg utk diri sendrik asek anak2 ngan alki je ... nk beli croc diri sendiri pun berbajet tp klu utk diorg berhabis pun tak pe...aku ni pelik ckit ....