Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, March 20, 2012

HUarrrgggghhhh

Menguap, menguap, menguap....Mengantuk gileeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Sejak 2 menjak ni agak kebizian.. sebab.. aku baru tau banyak nota dalam kamar yang aku kena taip rupenye.. hikkhik.. ingatkan sebab bos dah suh lawyer taip so takde keje dah nak kena buat berkaitan nota rupenyeee perbicaraan dalam kamar aku yang kena taip.. lawyer taip untuk dalam mahkamah aje.. Huhuuh...

Ni ngantuk pun sebab dok edit nota yang lawyer taip... dengan takde spacingnye, lintang pukang.. Baik ko suh aku taip je sebab dok edit nota korang naik pening aku tengok.. Kalau nota tu 20-30 mukasurat je takpe, ni 200-300 dan lebih muka surat.. arrgghhh!!!

Ok, bw jap la mana yang dan, buat ilang ngantuk..

7 comments:

mamyharraz said...

huwaghhh *mengantuk jugak* =P hehe

awk pening nota2 tu akk pening segala excel ni hadoilaaaa menyampahnya buat keje org nih! bertambah pening.

ejaMaria said...

emmm... edit benda yg org buat mmg menyakitkan hati... baik kita buat sendiri dari awal kan... ;p

~aSHa~ said...

mmg letih edit keje org..baik kita buat sendiri dari mula..tak sakit kepala sgt kan

adianiez AIDA said...

kat high court shah alam ekk? PA sape ekk, puan norhayati ke? :) member study saya tu.
haru le if nak taip ratusan pages semula, memang ngantuks hi hi...

eima said...

tu pasal ramai ckp tak mo dok mahkamah tuh ....heeeee

LiErOSe~QiEmi said...

mamyharraz;
excel?? pening gak tu kak hihihi.. bertabahlah

ejaMaria;
sangat la setuju kak..loteh dah nengok

asha;
dulu sume buat sendri, sekarang dah ringan skit beban kak, tapi bila ada lawyer yg buat cincai, kita la teruk kena edit, letih kata pakteh hihihhi

adianiez AIDA;
haah, tapi bukan PA Pn. Norhayati(baru join court so tak kenal mana 1), tapi hakim

eima;
kannnn, tapi aku bernasib baik lagi dari sesetengah PA court, ada yg sampai terpaksa bawak balik keje ke rumah sbb nk kejar due date huhuhu.. haru wehh

Imaan09 said...

ingatkan tulisan doktor je y xclear..