Jom klik

kENgkaWAn

Friday, March 30, 2012

Masyukkk bersama

Selalu ambil anak musti pasang radio hot fm.. Pastu sekarang kan tengah hot pasal masyuk bersama.. So bila keluar iklan

Fafau suke.. fifi pun suke.. ahahahaahk (fifi gelak)

lagi satu,

Apa yang penting, masyukkkk bersama.. ahahahk (fifi again yang jadi tukang gelak)

So, bila dah hari2 si Qimie dengar, dia pun ikut dialog tu & gelak cam fifi gelak.. Fifi nyer gelak versi gedik, tapi my son versi so comel hahaha...

Tapi, respek laa si AG, boleh erk dia buat suara manja2 gitu.. Suka dengar sesi "Sendukk sendukk fifi..." Errr.. nampak sangat aku suke dengar hot fm hari2 kan hahaah..

5 comments:

deelira@deeliraz said...

aku ;

lam kete sampai kul 10 (hotfm)
pastu tutup.. boring! kasi sunyi je wat keje

ptg lam kete THR GEGAR

tp pagi2 dgr hotfm.. bikin pecah perut.asek gelak sambil bawak kete..

SYANI said...

Kita pun suka fifi tu. AG better jadi fifi dr Wak AG..

bunga_rose said...

deelira:
aku penah tukar radio lain pagi2, tapi cam tak kena kat telinga, sebb dah terbiasa dgr celoteh 4 orang tu so tak leh masyuk klu buka radio lain..

petang je selalu tukar2 hihihi.. THR... ayah aku suka dengar THR sebab ada lagi hindustan & tamil.. aahahha..

bunga_rose said...

SYANI:
kan... jd fifi lagi comel & sweet dari jd wak AG hihhi, setuju!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kat ofis selamat ada tenet leh juga dengar radio on9..tapi era la..huhu