Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 1, 2012

Mood & bebel

Hai sume.. sihat??? Ke aku je yang lemau?? Ntah, takde mood la nak up cite kat blog.. aku pandang blog pun sepi je... Mungkin sebab mood nak buat income tax datang kot..

Eh tiba2.. padahal yang kena bayar tu bos aku, bukan aku.. Argghhh yg pasti mood tarak mali... Mood talak mali.. mood..mood talak mali...

Ok tu je nak bebel.. sekian..

Oh lupe, aku hampir nak langgar penunggang basikal.. Boleh nak lintas jalan tak tengok belakang dia ada kete ke tak.. main lintas je.. aku jenis tak tekan hon, dari dalam kete je la.. eee.... orang belakang tekan hon. gila klu tak mmg kena langgar jela.. tapi bila aku toleh kat dia... lorrr orang yang sama semalam aku nak terlanggar jugak.. lintas jalan tak pandang kete belakang laju ke slow... pastu lintas dengan lenggang kangkung versi basikal.. Ok ngek ok!!

Sekian, nak gi kelas BI ni... klu tak aku sambung bebel lagi ni.. Daaa..

4 comments:

~aYu~ said...

tula, yg bwk basikal ni menonong je bawak macam jalan dia kan..

eima said...

org naik basikal skrg ni ptt kena ade lesen menyusahkan pengguna jln raya lain je

Tukang Karut said...

langgar je untuk pengajaran...

LiErOSe~QiEmi said...

ayu:
tu la... dah la orang asing di bumi malaysia.. dia ingat sini cam tempat dia ke boleh basikal tanpa ikut undang2

eima:
aku setuju je kot.. bukan ape, tempat aku tu dah la byk lori, tak syang nyawa ke ape ntah.. aku sempat tenung tajam kat dia semalam sbb aku terpaksa brek ngejut nak elak langgar dia

tk:
ikot hati nak langgar, tapi klu langgar kita tak salah takpe.. kang turun naik mahkamah, balai lagi.. maleh ehhh