Jom klik

kENgkaWAn

Monday, March 5, 2012

Pre-date

Esok cuti yey!! Tapi, kena bangun awal gak sebab ada appointment baby Eqal.. Jumpa pakar kat HTAR. Harap2 diorang tak sambung appointment lagi... penat la nak amik cuti tiap 2 bulan sekali, pastu nak tunggu jumpa pakar la, lahai lamanya nak tunggu, tapi demi anak, gagahkan jela..

So esok, agenda selepas temujanji tu yang penting.. Nak dating dengan my dearest hubby. Lama gila kot aku tak dating. Eh jap.. last 2 month ada laa date, tapi kejap sangat sebab banyak hal nak kena buat hari tu jugak.

Tapi esok.. aku bagitau kat hubby, tak sabar nak tunggu selasa.. cam debar2 lak.. cam zaman kita cinta dulu2.. cinta belum kawin dengan lepas kawin, bagi aku ada kelainan haahaha.. bagi aku laa... korang tau ape reaksi dia.. Sengeh ngejek, pastu gelak2.. Hampes betul.. Aku amik bantal baling kat dia. Potong tau nak buat suasana romantik, dia gelak2.. Yeee suami saya tidak romantik dari segi percakapan, tapi dia tunjukkan dari perbuatan Hihih..

Esok nak tengok Adnan Sempit 2 la.. Walaupun filem tu filem lawak tapi nak buat2 takut boleh tak? Tutup2 mata.. takot..takott... Gediks di situ haahahaah.. memang nak kena lempang la jawabnye tu. Pastu nak karok.. dah lama tak karok sebab Eqal takut bunyi bising.. bunyi kompang pun dia melalak takut... beza beno dengan qimie, siap leh tido dalam bilik karok hahahah...

Ok, daaa nak balik dah..

8 comments:

zura_habib said...

selamat berdating

Tukang Karut said...

sah gedik!

tiefazatie said...

wah..sweet je nie..hee

eima said...

ok la die tunjuk ngan perbatan klu panjang tu ... hahahah langsung tak dak tp anak dah 2 ...muahahaha

Cho Zila said...

demi anak kurelakan ..
ala bestnyer ngedatekan..kalau der perasaantu baik...

LiErOSe~QiEmi said...

zura:
selamat dah, hihihi tq

tk:
gedik erk... ko tengok la lepas ko dah dapat anak pasni.. korang gedik cam aku tak nanti hahhhaah

tiefazatie:
hihihih.. suwet peeweett

eima:
eh, kira panjang pun tunjuk la tu.. tu dah anak 2 tu, bukti romantik dia la tu haahahah

cho zila:
sesekali kuar berdua best gak hihihi

Nur Hawa Mohd Zin said...

so sweet!!! hehe

LiErOSe~QiEmi said...

hiiihi...^_^