Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 8, 2012

SBPA batal SSM kembali

SBPA dibatalkan.. SSM ditambahbaik..

Setuju gila sebab baru rase adil pada semua penjawat awam sebab:
1. Senior dan junior takkan sama gaji ahahaha
2. Takkan ada sesi bodek2 bos.. rimas ok!!

Harap2 gaji ni diorang backdated seperti yang diorang janjikan dulu.

Paling penting, harap barang tak naik la regenye sebab kalu barang naik.. sia0sia kenaikan 13% ni weh....

Dan the best part, dapat je tunggakan ni, hubby janji nak bawak jalan2.. dah lama tak bercuti 1 family... Miss that moment already.. cepat aa abis belajar papa k ihhihi

12 comments:

hyazz said...

setuju tu...bab barang naik tak leh gerenti sebab ritu baru umum sbpa dah naik rege barang runcit..belum lagi dapat gajinya...ini lak nak umum lagi sekali entah lah...kita tunggu je...haha

Seroja Tiara said...

mai jalan2 sini laaaaa.....:)

eima said...

aku setuju je janji ade kenaikan gaji ..hehehe so pencen 60 batal la kan ... ilike

LiErOSe~QiEmi said...

hyazz:
aku rase barang mesti naik punyeeee

seroja tiara:
hhihihi... tu jauh sgt tu, kena tgu anak beso dulu.. pi sana je sure roger as

eima:
tu la, ape cite pencen ek????

deelira@deeliraz said...

SUKE.. Syukur

tiefazatie said...

wah..ebstnya..nak gak keje gomen..huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

walaupun xda kaitan..tp mmg setju sangat :)

tiefazatie said...

pagi sis!heee

Hotaru Tomoe said...

buNGA, erni baru je boleh bukak bunganye blog ni. hehehehe...pelik kan?

LiErOSe~QiEmi said...

hhaahahah.. mmg pelik ni haahha... takpe la janji boleh bukak kan...

Cik Lyn said...

hoyeahhh..bolehla blnja kami2 yg kje swasta ni yek??ehehehe....

LiErOSe~QiEmi said...

mmg nak blnje pom... sila datang awal ke shah alam sblm ke melaka tu sbb nk belanje makan kat pantai remis