Jom klik

kENgkaWAn

Friday, March 16, 2012

Single or duet

Comel je situasi tadi.

Ada budak admin datang hantar fail. Masa tu aku tengah buka blog ni, so ada gambar sarung cincin. Lepas serah fail, aku sign bagai dia gerak nak balik, sekali dia pusing balik tanya aku,
"Nak kawin ke?"
"Ha?"
"Tu, tengok gambar tu, nak kawin dah ke?"

Aku macam.. hahahahah.. lawak laa, selama ni budak pempuan ni, agak comel orangnya & muda dari aku klu tak silap ingat aku tak kawin lagi ke? Aku jawab, sambil gelak2
"Dah anak 2 laa"
"Eh, yeke? Dah 2 anak??"
"Haah"

Sengeh2 malu, terus berlalu.. Tapi aku dapat tengok la reaksi dia macam tak pecaya..

Hahaha.. tu la untung orang rendah macam aku ni, selalu orang ingat muda belia lagi.. errrr jap2 rasenya mmg muda lagi kan selagi tak masuk usia 30an hahahah.. Kalau keluar dengan hubby je, pegang2 tangan, mesra gedik2 lebih skit, mesti orang pandang serong hahaahah... Ingat couple per? Macam masa dating ari tu, uncle tu bagi bilik belakang sekali, tersorok, konon bagi privasi kat kitorang haahaha.. Comel je uncle tu..

Eh, dah nak balik la.. selamat berhujung minggu kawan2 ye

4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

huhuhu....baby face gitew...:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

akk kan memang kiut miut :)

LiErOSe~QiEmi said...

ym:
baby la sangat kihkihkih..

hawa:
ololo... tq adek awe hihihi

eima said...

a'ah kan ..ri tu waktu ngandung eqal org ngorat kot blakang depan pompuan ngandung maa