Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 9, 2012

Ada rupanya BE

Selama ni aku tak tau pun yang aku ada dapat Metered Earning (ME) dengan Buffered Earning (BE).. Sebab aku log in dalam nuff nang tu dalam versi Bahasa Melayu. Sekali ari ni cube tukar ke versi English. Lorrrr baru tau, aku dapat la BE haahahaha...

Walaupun jumlah pendapatan tak banyak pun, tapi aku seronok, at least sangkut gak rupanye BE tu kat aku.


Terima kasih DIGI sebab beri kepercayaan kepada blog picisan ini.. harap-harap kamu bertahan disitu ye ihiihhihi, kasik la can merasa duit hasil blogging sikit ye haahah... Ni buat semangat nak blogging lagi ni hikhik

8 comments:

MRS. K said...

Haha. Kelakar laa mu ni. Nyway boleh tahan gak BE tu hehe

ainnoraini said...

Kakin punya dah tebus... Tngah menunggu la ni...
Bila la abg posmen nk bagi nii..

Tieah Madian said...

Untunglahhhhhhhh.. Sy lama dah tak dapat.. Lepas cashout tahun lepas, BE langsung tak menapak..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah..tahniah.. makin semangatla nie

eima said...

byk tu BE yg dok bertapak .... yg dh jd ME pun kemain byk....

bunga_rose said...

Mrs. K;
ho la.. aku blog kerdil je, tak penah merasa lagi duit blogging, lain le mu, hebat woh.. tabik..tabik hhihihhii

aininoraini;
wahhh dah tebus, bestnyeee... saya tak penah cukup ni, camne nak tebus? hhahahaah

tieah;
takpela, nanti lekat la tu.. tapi at least merasa gak.. saya tak penah merasa lagi hahaah

baby;
hikhik.. semangat..semangat waja dah ni haahah

bunga_rose said...

eima;
banyak, tapi idok ler banyak nilainye hihihi.. takpe, pelan2 kayuh haahah

tiefazatie said...

wah..untung2,.,tahniah!