Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 2, 2012

Aktiviti petang-petang

Setiap petang camni la aku anak beranak... Melayan kerenah si abang yang nak main basikal, pastu si adik yang nak amik angin petang.

Tu aweks sepermainan dia, tiap petang tunggu kat depan pagar rumah, nak main sesama hikhik

Seronok adik dapat amik angin petang

Susahnya nak amik gambar budak yang rase diri dah beso sangat nih!!! Candid dari jauh jelaa

Bagi mainan, tak nak, kunci tu seronok lak dia mainnye..
Sambil-sambil tengok anak-anak beriadah, mamanye pun turut sama beriadah dengan jenjiran.. tapi guna mulut jela hahaahaha...

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

bestnya dah duduk umah sendiri..eh ada kena mengena ke ngan entry...hahaha

MRS. K said...

ni la aktiviti aku masa dok umah atas tanah dulu.. huhuhu.. skang ni merap lam umah je la..

eima said...

jiran kat kawasan aku ni byk yg suka dok dlm rumah .... eh eh tu aku la .... hahahaha

bunga_rose said...

cik mot:
ada.. ada kena mengena, sebab lepas ni turn akak lak dpt dok rumah sendiri hihihi

bunga_rose said...

mrs.k:
errr... kita dah tukar la.. dulu aku dok flat, asik memerap kat rumah, lani rumah atas tanah buleh la gosipping skit haahahh..

bunga_rose said...

eima:
hahahaah...mengoms mu ni.. nanti dah dok rumah sndiri baru ko campur dengan jiran kot.. hiihi

~aSHa~ said...

wah bestnye dah dpt duk umah sendiri kan....atas tanah lak tu...anak2 pun hepi

deelira@deeliraz said...

luas kawasan umah kau nge..
nnt update lagi pasal rumah2 ni ye.. aku suke.. hehe