Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 16, 2012

Bila bos moody, aku steady... laa sangat ahahah

Habis laaaa... Bos mood tak baik ari ni...

Bermula appointment untuk ibu dia tak dapat set pada tarikh sebelum ubat ibu dia abis. Lepas tu cleaner buat hal sebab datang lambat, then bos dah masuk dia takut nak masuk cuci bilik. Kantoi sebab sampah semalam still dalam bakul sampah. Masa bos tanya aku cuma cakap nampak cleaner berlegar kat depan bilik ni tapi tak sure dia masuk ke tak. Yela, aku sampai ofis pun selalu ngam-ngam 5 minit, 2 minit, 3 minit sebelum jam 8, mana nak tau hihihhi.. Bos pulak angin ape ntah terlebih awal sampainye hari ni..

Huh!! Tegang-tegang. Ni lawyer pulak tak datang-datang lagi, patutnye kes dalam kamar mula pukul 9, sekarang dah dekat 9.30 batang idung tak nampak2.. lawyer untuk responden je ada nih.. Abis aaaa korang kena kang klu silap banyak dalam kamar kang huhuhu...

Jarang bos garang cam hari ni. Aku rase mesti dia susah hati sebab tak dapat tarikh untuk appointment ibu dia je ni.. so meleret-leret la. My bos ni bab keluarga memang dia cukup jaga, sebab tu dia tak puas hati klinik tak nak selit nama ibu dia. Sorang je pun, patut consider warga emas didahulukan tapi bertegas tak boleh bagi tarikh. Lantak korang, aku dah dapat nombor handphone dengan emel doktor yang selalu rawat ibu bos, so mayne bos sendiri akan contact that doctor.

Adei, harap-harap mood bos bertukar tengahari or lepas lunch nanti. Takut weh... Aku yang mengantuk sebab tak cukup tido ni pun terus segar sebab takot haahahaah...

2 comments:

♥cikmOt♥ said...

sib baik bos ai in a good mood..

jap lagi dia mau terbang...

yey, saya merdeka...lalala...

jom balik skang...hahaha

bunga_rose said...

kak, syok ek jadi pa kapten ni? rase macam nak tukar angin one day nnt.. jadi pa pilot2 plak haahhha