Jom klik

kENgkaWAn

Monday, May 14, 2012

Haiqal di usia 7 bulan

Elok je masuk umur 7 bulan, 1 hari, Haiqal ada skill baru untuk dia tunjuk pada mama

Buat ape tu dik?

 Nak kata sujud, lulut tinggi beno.. Nak kata pose merangkak, pun lutut tak jejak lantai ihhiihi...
Close up sikit: Menonggeng??? Hahahahah...
Abang pun join, ikot je adik buat ape.. sat gi adik merangkak, dengan dia sama naik merangkak gamaknye hihihi...
Lama tau dia buat aksi ala-ala menonggeng tu.. Sampai aku naik risau.. Post kat fb.Sekali pengasuh dia komen, laaa aksi baru ke, ingatkan dah lama, sebab cam expert dia pose camtu petang tadi, lama pulak tu kata pengasuh dia.

Ni elok-elok baik demam dia buat pose gini.. Semalam, aku perasan, gigi atas dia nak tumbuh lagi.. total lepas ni 2 bawah, dua atas la.. jadu rabbit hihihhi...

9 comments:

eima said...

die dah boleh mngesot kan ... nk boleh merangkak plak la tu ... tingat plak kat fahim ade 1 pic fahim wat gitu ...comey

Tukang Karut said...

ni namanya skill kuak lentang terangkat...

bunga_rose said...

eima:
ngesot dah lama dah manje.. masa dia 5 bulan.. abang dia dulu 7 bulan dah merangkak... dia lambat sikit..

fahim pun ada pose camtu? ihhihi comel kan

bunga_rose said...

tukang karut;
musti ko tak sabar dah nak tengok skill baby ko nanti kan..

errr camne laaa ko jadik bapak orang nanti erk??? haahahah

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..makin hebat la dia..hihi..

comel aje!

Myra Jay said...

Amboi kemain lagi nonggek gitu, tengah praktis solat kot.. :)

deelira@deeliraz said...

nomey ngat... hehe

tiefazatie said...

wah...kautkan otot tue..hee

bunga_rose said...

yui;
tak sehebat abang dia... abang dia 7 bulan dah merangkak dah hihihi

myra;
solat gapo nonggek camtu tuh haahahah

deelira;
nomey ke hikhik..

efa;
kautkan otot ke kuatkan otot dik? hahahaah