Jom klik

kENgkaWAn

Friday, May 4, 2012

Jumpa kawan lama kat Ganu kita

Masa balik Terengganu last week sempat singgah rumah x-house mate kat Chendering. Kitorang dok serumah start mula-mula kerja kat KL tahun 2004 sampai la aku kawin tahun 2008. Rapat sangat, dah macam adik beradik dah. Even dia muda 19 hari daripada aku, tetap dia lagi matured dari aku. Hihihihi...
Kimi, me, Wani & adik Eqal
tergelak dengan si kimi yang pantang nak amik gambar cepat je dia lari dok sebelah kami.

Ingat nak bergambar berdua je, tentiba Kimi lari kat kitorang, nak menyelit lagi

Peace yauw!!
 Akhirnya sampai gak rumah kawan aku nan sorang ni. Banyak jasa minah ni kat aku. Masa mula-mula beli motor dulu, dia la yang temankan aku gi keje.. takut kan naik moto sorang-sorang, bawak pulak ke jalan jem cam KL tu huhuhu...

Klu tekak terase nak makan menda-menda yang aku tak pandai nak masak, dia la salah sorang tempat mengadu tuk tolong masakkan. Hihihi.. air tangan dia memang sedap, terbaik.. tu pasal hubby dia pun aku tengok makin 'sihat' hihihihi..

Gambar makanan yang dia hidang lupe lak aku nak snap. Ada bihun goreng, buah-buahan, kopok keping, kek milo & air teh straberi.. Sumer sedap-sedap..Bertambah-tambah aku makan. Hihihi.. rindu masakan member kekdahnya hhahaah..

Next time nak gi Terengganu nak request dia bawak kitorang jalan-jalan, pergi kedai yang jual kain murah-murah haahahaha.. Wani, klu ko bace ni sila take note, survey kedai murah-murah k hahhahah...

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

bila tah akak nak balik ganu...rindu kat atok nenek...sobs...

~aSHa~ said...

lenkali singgah kemaman plak,,....

~aSHa~ said...

lenkali singgah kemaman plak,,....

lurun namzar said...

chendering tue dh dkt ngan umah saya.
klu akak smpai, roger2 saya. ada kesempatan, bleh jumpa.

eima said...

wani ke tu ... mak huiihhh sgt sihat ye die ....

aku pun ingat2 lupa kat die yg pasti senyuman die mmg manis ..pastu sopan santun ... hehehe tak cam ko suka gelak2 ...

bunga_rose said...

cik mot;
balik la kak, cari masa ye..

asha;
tu laaa... memang lalu, tapi malu la nak roger-roger akak.. ahahaahah

lurun namzar;
eh, kamu ada blog tak? akak klik kat komen kamu takde profile pun.. banyak kali cube cari blog kamu, tak penah dapat

bunga_rose said...

eima;
yer wani la tu hhihihi.. orang bahagia, of coz sehat hohohho

hahaaha... agree senyuman manis, sopan? err lebih kurang aku je dia, means, aku sopan la kan?? ko ckp aku suke gelak2? haahahah.. minah tu lagi ratu gelak klu ko nak tau haahahah...