Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 16, 2012

Kaitan bulan dengan mood

Bulan terang dipagar bintang
Tambah seri cuaca malam
Murni sungguh ciptaan Tuhan
Bulan bintang lampu alam...

Mood ada happy.. Mood bos sudah tukar ke ceria, dan aku juge suda ceria.

Bendera jepun sudah berkibar.. Tak perlu gusar.. Sebbaik ikut naluri hati jangan beli pregnancy test lagi hihihi..

Ok, Eqal lambat lagi dapat adik ye tawan-tawan... Jap lagi nak beli pil terus hhahahah.. tankutz.. 

Tapi... makan pil ni kang susu badan cepat kering pulak kan... Tak sanggup nak pisah susu dengan anak lagi.. At least  2 tahun minum susu badan, even tak sepenuhnya.. Biar cam abang dia dulu..tu pun sempat 1 tahun 8 bulan sebab lekat dak Eqal...

Ape erk solution... ermn...

5 comments:

Tukang Karut said...

kalau lekat pun apa salahnya...

bunga_rose said...

ate gilo klu lekat lagi... takpe aku kasik can kat kawan lain dulu haahah

ejaMaria said...

kalau nak makan pil, jangan sembarangan beli di farmasi... rujuk doktor samaada di klinik swasta atau LPPKN... pastikan pengambilan ubat dlm pemantauan doktor... sbb pil-pil hormon ni macam-macam side effect... kalau ambil di klinik ada doktor yg tahu... tapi kalau beli di farmasi sapa nak tolong kalau ada masalah kan?... ;p

Mama Gee said...

lately kalo nk naik bendera je..mesti mood sayu...leceh tul le...

bunga_rose said...

hihihih.. sayu sebab ape tu kak??