Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 30, 2012

Terapi otak

Penatnye, dari pagi tak stop keje.. Bos kat dalam pun nengok bizi bebenor. Kalau tak ada gak edisi masa sembang-sembang 5 minit dengan bos. Petang ni ada kes untuk keputusan, tu dok bizi mikir tuk buat keputusan tu haahah..

Aku nak rehat otak jap, dari tadi tumpu kat keje je kan.. terapi adalah dengan baca blog kawan-kawan hahha..
Lagi pun nak hilangkan sedih, sebab malam tadi hubby cakap hari Khamis baru balik sebab kursus habis petang, bahaya pulak nak jalan malam.. Jalan kat Kelantan kan cam bahaya sikit.. eh yeke? Aku sendiri pun tak penah lagi pergi direct dari Shah Alam, kalau dari Kuantan pernah la..

Owh, katanya kain songket 3 pasang RM50. Murahnye, betul ke???


1 comment:

eima said...

aku pun dok terasa nk ssh hati gak laki ai kena pegi kursus 3 hari ... next week bleh ke aku handle bab nk hantar diorg ke taska...huhu