Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, May 16, 2012

WW: Camne tak gemok??

Lunch tadi, balun sorang-sorang, meraikan kedatangan 'bulan' kihkih..
total RM8.30 sajok
Pastu balik rumah kang timbang berat. Pastu amukan puaka sorang-sorang sebab berat naik tak turun-turun, malah makin bertambah 1kg isk!!

Ok balik ni tak payah makan nasi, makan paratha wholemeal+keju+sosej sudah. Eh jap tu.. ada keju tu bukan menggemukkan jugak ke?? Isk!!

Eh, ni bukan wordless wednesday dah ni, ni wordmore madness day hahaahah

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

hahaha...makan tak ingat...tak berajak plak tu...sobs...

ainnoraini said...

kakain ni sama asyik makan jer..tapi ada hati nak kuwusss...

bunga_rose said...

cikmot;
atenye jauh.. klu dekat teman ngajok le juge ihhih

bunga_rose said...

ainnoraini;
hhhahaah.. sama erk... maka bertabahlah bersama-sama melihat tunbesaran badan sendiri hihihi

lurun namzar said...

sedapnya akak makanan tue. trliur saya.
saya plak trbalik. mkn xhengat dunia, berat xnaik2. duk tang 35kg tue jer.

ejaMaria said...

hihihi... tumpang gelak... ;p

bunga_rose said...

lurun namzar;
35 je berat?? tu underweight ke ape dik?

dik lama dah nak tanya, lurun namzar ni ada blog ke tak sbb bila klik profile not available.. kalau ada next time tinggalkan link ye tq

bunga_rose said...

ejaMaria;
hahahah... meh kita gelak secara berjemaah

Mama Gee said...

alaaaa........makan skittt jek tuuu ;)

bunga_rose said...

Mama Gee;
sikit ke kak? haah.. tak kenyang pun kihkhi

eima said...

o0o bulan sudah dtg sama kite...yeay ...