Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 12, 2012

And the winner goes to....

Ok, tak payah tunggu pagi esok dah pun.. pemenang sudah ada da punn hiihi..

Jawapannya betul, memang MARIO.. Mario Bros tu.. Hahahaahah... Tahniah kepada Kak Lida Rahim dan gak member aku Ziera (budak ni takde blog, tapi selalu bace blog aku & juga dia gigih kasik jawapan kat wall fb aku ahahhah)

Ok, Kak Lida, bagi alamat erk.. Nanti saya hantar hadiahnye hhhihihi...

Ziera, sat gi aku pm ko mintak alamat erk!!! FB leh buka time lunch hour je hihihih..

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

alamat saya nak dak...hahaha

eima said...

aku agak mario ...tp pe plak budak zaman skrg suka mario tu zaman kecik aku dulu tgk kartun ngan games

mamyharraz said...

oo mario rupanya..
haihh letih makcik nak fikir tau =P

bunga_rose said...

cikmot;
lain kali je la erk kakak hahaah

eima;
aku pun tak tau mana dia belajar pasal mario.. maybe tengok anak2 pengasuh dia main kot..

mamyharraz;
hahaaha... jgnkan akak, mama dia sendiri pun lotih nak neka hahaahah

syiela said...

hahahha.. jenuh dok pk mario rupanya

Lida Rahim said...

Yeay sorilah pemenang bz cuti huhu

Nak bg alamat kat mana yer? Cer bg email kat akak

bunga_rose said...

hihiihi.. haah suh anto alamat, tapi tak bagi emel kan.. hihihih..

dah dapat dah alamat akak.. jumaat ni saya post ye ^_^