Jom klik

kENgkaWAn

Monday, June 4, 2012

Dah tak kosong perasaan itu

Dah tengahari rupenye, patut la perut aku ni macam ke ape berkeroncong. Ingat awal pagi lagi, pergi bancuh oat, konon nak alas perut sebelum lunch. Huhuhu... bizi skit lepas bos masuk tadi.

Ok, alhamdulillah.. Mood bos ari ni cam ok je dah. Syukur la.. cuma takde la cam mesra cam biasa. Gamaknye dia tak nak terlalu baik dengan staff, kang buat salah lagi kot hahaaha... Ok, fine!! Janji bos tak moody2 sudah la yer bos..

Esok nak kena kursus kat Putrajaya.. baru je semalam jalan kat Alamanda.. ingat tersempak mana blogger-blogger yang bermaustautin sana, tapi takde... Kihkih.. Pegi Alamanda sebab dah tersilap naik highway MAX eh MAX ke MEX ke ape ek? Biolah lantak pi sana haahahah... Ok la pegi sana dapat beli drpers murah, rege RM31.90 kot.. lupe aku.. Sambar 2 beg, sebab kat rumah ada lagi 4 beg, buat stok kekdahnya kihkhi..

Semalam juga sambar ayam panggang kat carefour tu.. Haihhhh ingatkan sedapla, rupenye.. indah rupa dari rase.. Padanla murah je RM8.90 saje sekor.. tipah tertipu sungguh. So ada lebih dari separuh ekor lagi dalam esbok tu... balik ni nak alter la rasa dia hahahaha...

P/s:
Mood happy sebab pengasuh call tadi cakap anto Kimi malam ni.. yey, bantal peluk mama sudah maliiii... Marah-marah mama kat Kimi sokmo pun, Kimi tetap mama sayang lebih dari nyawa mama sendiri nak oiiii

9 comments:

Imaan09 said...

alhamdulillah..sy xpnah rasa lagi berjauhan ngan anak..

mamyharraz said...

mood boss tu biarkan je.asalkan kita happy sudah ;)

samalah..akk kalau takde harraz mau tak keruan jdnya..walaupun suka marah2 kt dia tp dialah nyawa akk.

white tiger said...

tak per.... mesti kimi faham yg mama dia marah sebab sayang bukannye marah sebab benci.... :)

bunga_rose said...

Imaan:
ni kes tak sampai hati nak pisahkan kasih sayang pengasuh lama si sulong, sebab diorang 1 family dah anggap kimi cam anak, cucu, anak sedara diorang sendiri

bunga_rose said...

mamyharraz:
hahahaah.. mmg bio je mood dia tu.. malas dah nak layan blues kihkih

kannnn.. anak adalah segalanya, marah2 sayang kekdahnya kan kak ihihhi

bunga_rose said...

white tiger;
sobb..sob... rindu ofis lamaaaaa

Tukang Karut said...

rindu ofis lama? kami tak rindu pun...

nuyui a.k.a miss YUI said...

indah kabar dari rupa ea..msti agak geram.

Myra Jay said...

Memang ayam tu kalau murah tak semestinya sedap kan..

Sama la Myra penah terkena camtu gak..