Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 13, 2012

GA Karut ~ Langkawi...

Aku yang sebok suh ko buat GA kan, so aku buat special entry tuk dapat coklat dari ko erk Tukang Karut.
 
Saya suka dengan tukang karut kerana, dia adalah x-office mate saya masa keje kat JKR dulu...

Saya tertarik dengan tukang karut kerana karutan dia dalam blog dia kadang-kadang boleh buat saya faham perspektif atau perangai lelaki yang bergelar suami... dan nanti bakal bergelar bapa. 
*So nanti klu suami lain macam boleh tengok sebab ape hahaahah...*

Saya cinta dengan tukang karut kerana cop2, bukan cinta tukang karut tapi cinta pada sifat dia yang baik ati, suka belanja unit dia makan, pastu kadang-kadang je la dia ingat sekutu dia yang jauh cam saya ni... contoh *domino's pizza yummihhhh* 
*ad bukti dia penah belanje, penah up kt blog aku ni  kat sini walaupun bukan dia sepenuhnya yang bayar hahaahah...*

Tapi, saya menyampah dengan tukang karut ni sebab masa saya jadi office mate dia dulu, dia suka kutuk ketinggian saya, suka sangat nak acah-acah pukul saya.. huh!! Membuli yang lemah ingat bagus ke ha?? 
*Owh, rupanya sebab si suri pun jenis yang kecik-kecik molek, padan leeee suke membuli yang rendah huh!!*

Saya bosan dengan tukang karut bila dia takde post menda tah ape-ape tah, tapi sebab tak tau nak letak komen ape maka malas nak komen, bace cukup!!
*eceh macam aku ada pengisian dalam blog aku hahahaha*

Dan lastly, saya meluat dengan tukang karut klu saya tak dapat ape2 ole-ole dari dia sebab saya dah karang sikit punya panjang karangan ni. Tak menang tempat pertama, dapat saguhati coklat pun jadikla erk..erk.. 
 
Weiii!!!! Aku nak coklat ni..dapat coklat ni pun cukup la takmo coklat lain dah haahah


Err ada sesape nak join? Korang karut je ape2 kat blog korang pastu letak komen kat blog Tukang Karut ni. Mana tau dapat coklat sesedap dari mamat karut ni... Dia ni kadang-kadang terlebih pemurah klu kena gaya hahaha...

Tepaling last, sila bagi jugak aku coklat Almond Gold tu erk.. sedap wehhhhh.. aku suh laki aku beli ari tu, dia salah beli.. sob..sob...

9 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh..sedapnyer coklat!:) Tak penah lagi merasa coklat brand nieh...:)

eima said...

aku pi tgk je la blog die ..tp tak mo join ...jemu sih ngan coklat ...hehehe

bunga_rose said...

yayansmum;
sedap sangat coklat tu, kalau pi langkawi sila beli, takkan nyesal hihhihi

bunga_rose said...

eima:
ko orang langkawi mmg la jemu weh... tapi coklat ni sedap banget... tapi mahal aaaa skit

ctk said...

bunga mmg layak menang...siap ade entri lagi...lau xmenang, g tampar perot dia...haha

HAdira Kifly said...

Weyhhhh, coklat tu sangat sedap kott! pergh... untung lah menang... huhuhuhu

bunga_rose said...

ctk:
sebbaik menang, klu tak, terpaksa pegi tampar perut dia aahahahaha

syiela said...

dari blog Tk hehehhe tahniah

bunga_rose said...

Hadira:
hiihih... coklat tu memang sedap, sebab tu request siap2 hahaahahah...

syiela:
hihhihih... thanks ye ^_^