Jom klik

kENgkaWAn

Friday, June 22, 2012

Infra-red Ear Thermometer

Tengah rajin menaip, tentiba datang mamat poslaju. Untuk bunga katanya..

Pelik, aku takde lak order apa-ape online.. Sekali tengok, wahhhhhhh!!!! Dah sampai dah!!!!

Ape yang dah sampai??? Ini barang laaa...
Sukeeeeee bangetttt!!!!!!
 Tapi, lucu, dok tekan2 butang on, tak kuar apa pun... Takkan bateri dah abis kot.. Terus ym orang penting dalam misi pembelian ini, kehkeh.. rupanya kena cabut plastik bateri kat belakang tu.. Hihihi.. dah tengok dah plastik tu, tapi dasar pentakut, kalau tarik plastik tu kang takut rosak, maklumlaaa huluuuu hahahaahahah...

Terusss laaaa cek suhu sendiri..
Aku demam....
Tak sabar balik kang nak cek suhu anak-anak termasuk hubby juga hahaahah.. Mudah, cepat, dan murah.. tu yang aku suka tu..

RM65 sajok termasuk kos pos laju. Kalau farmasi aku rase Rm100++ gak kan.. So jimat kan??? Aku beli dengan kakak ni, dia sokmo la dapat beli barang murah2.. ari tu buku untuk penyediaan masakan baby - toddler pun aku beli dengan dia. Murah-murah sokmo dia dapat cari, yang bagusnya tak lokek, share dengan kawan-kawan.

Tq CIK MOT, len kali sila share lagi yer menda-menda best lagi murah ni haahahahh...  Owh, kalau korang nak beli gak, sila tanya terus pada tuan blog ek, tak tau dia ada lagi ker thermometer ni..

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

hahaha...dasar pentakuttttttttttt...pastu bising tak leh on...ekekeke...


pepun barang baik, tak kan takmo kongsi kan...hehehe...

eima said...

aku jeles.... huhuhuh
klu tak aku pun ade 1 jenis ni ... tp dah abg demam panas mak terpaksa byr 2 kali ganda ...mencik ...

CM mmg terbaik kan ... aku suka die tu ...kekeke

wei bunga ko demam ke tinggi suhu tu
suhu normal 37.3 kebwh .....

Anonymous said...

cik mot, ada lg ke jual thermometer ni.. kalau ada sy pun nak 1.. hehehe.. boleh email kat nuna_tequillar@yahoo.com