Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, June 12, 2012

Klu MAYO

Sori korang, semalam cuti mencemaskan diri, so tak sempat nak bagitau pasal MAYO tu hahaah...

Ok, dah tengok jawapan korang, tapi semuanya salah.. dekat2 pun takde.. acana nak bagi hadiah ni?? Klu ada yang dekat-dekat jawapan tu boleh gak consider pemenangnye hihihih...

Actually MAYO yang Kimi maksudkan adalah sebuah game, game popular zaman mak dia kecik2 dulu. Tah camne dia boleh mintak nak tengok pun aku tak tau.. pulak tu ada yang rajin upload game tu kat you tube.. So sebok la nak tengok MAYO..

Untuk makluman juge, ia bukan sejenis makanan, maka yang cakap MAYONIS memang salah la sesangat ahahah...

Nak teka lagi ke ni? Klu nak teka aku kasik can sampai pagi esok.. Pagi esok aku buka blog balik, klu ada yang jawab betul maka adalah pemenangnya, klu takde.. nan ado, macik tak dapek nak nolong eh hihihi...

Ingat, klunya adalah game yang glemer zaman aku kecik dulu.. zaman 80 an ke 90 an gitu... Sekian...

p/s: Kira contest ni dibuat sebab meraikan birthday dak Kimi Ahad lepas la kiranya hihhihi... dan kalau mood ai ok, ai bagi lebih sikit key chain tu or, tambah hadiah lain ke.. tengok la camne nanti ihihih..

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

hahaha...maaf saya buta games....

mamyharraz said...

aduii pening nak fikir apa sebenarnya mayo tu =P

takpelah nnt akk tgg je jwpan dr awk ya.

Lida Rahim said...

ooo mario ke?? smlm pon terdetik gak tp agak pelik pulak takkan game mario ada dalam youtube pulak kan hehe

eima said...

ceh .. budak zaman ni tau pasal mario bros hebat tu