Jom klik

kENgkaWAn

Friday, June 1, 2012

Pizza Papa John, Shah Alam

Update laju2... dah 2 hari tak boleh nak bercanda di blog.. sedih..sob..sob.. Ada masalah dengan bosh.. nanti laa klu ada hati, ai cite ek pasai pa haahah..

Lunch tadi pukul 12.40 baru gerak dari ofis. Ajak dak Kashah temankan aku mengubat hati nan lara sebab dah 2 hari berturut-turut kena marah dengan bos.. ingat dah surut pasal kes semalam, rupanye dia ungkit lagi.. haihhhh!!!

Ok, mula-mula pegi pizza, tapi tengok menu mahal, takde promosi, caiitt sungguh. Dengan slumber angkat kaki, blah.. sebab staff situ punye laaa lambat nak amik order. Terus pegi ke plaza masalam.

Dak Kashah cakap Pizza Papa Johns ada buat promosi. Laju-laju masuk PPJ tu.. Pukul 1.30 sampai, sebbaik kebetulan ada parking.

Kami pilih promosi ajer....
Promosi dier

Tak sampai 10 minit pun dah sampai air dengan mushroom soup. Aku cam.. wah bagusnye
Sedap ice lemon tea ni
Gila creamy weh.. cedok je mushroom, cedok je mushroom.. sedapppp!!!
 Belum pun habis aku hirup sup ni, spaghetti sampai. Klu pizza hut, huh... sempat kering dulu mangkuk sup tu haahah..
Errrr.. tak sesedap pizza hahaahah..
 Tak lama lepas tu, pizza plak sampai..Wahhh memang tiptop la servis, cepat sungguh.

Super papa's beef pizza

 Pizza ni sedap weh. Tak kedekut topping. Lembut rotinya, memang puas makan.

Muka orang puas dapat lepas hajat haahah...
Ni la dak Kashah.. malu katanya sebab tak sihat hahaahh

Gambar aku yang semakin gumuk lagi haaah..

 Ok, promosi tu, kalau tambah singgit dapat aiskrim.. Harus la kami tak lepaskan haahah...
Vanilla flavor. Yummy sedap gak 2 scoop
 Gambar setelah semua makanan masuk perot yang makin memboyot sebab gemuk, bukan sebab ada baby hahaahah...


Sekian promo makan tengahari saya.. Korang makan ape???? Next time tak tau nak lunch kat mana, nampak Pizza Papa John, korang try okeh, tak rugi.. Sedappp!!!

8 comments:

Ayuni said...

hikhik, sis nie kelakar...

eima said...

kashah tu sape ... pesal muka familiar ekk ....


ko mkn semua tu ...hebattttt

Pink Lavender said...

lm plak xmkn pizza

makneng follow kamu
jom follow makneng

.:Mama Dhia:. said...

tak pernah makan selain pizza hut & domino's pizza..melimpah ruah cheese atas pizza tu..yum..yum..

memang services kat pizza hut lembab ke??kat alamanda pun same..lembab sangat..

lepas ni leh la try pizza papa john plak..

bunga_rose said...

ayuni;
kelakar ke.. errr ape yg kelakar tu dik? hihihi

bunga_rose said...

eima:
wei kashah tu classmate kita laa.. dskb.. ko luper ek???

aku makan set piza, kashah punye spegeti tu..aku rase sikit je haaahh

bunga_rose said...

pink lavender;
pi pa pekena pizza papa john, sedap tau..

owh, tq follow, dah follow balik dah ^_^

bunga_rose said...

Mama Dhia:
cepat rase sebelum meletup haahahah.. nanti kena pantang lama tuuuu hihihi

ye kot, tak penah lg jmpa pizza hut yg servis dia laju huhuhu.. sendu sungguh