Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, July 5, 2012

Asyiknyeeee

Ape yang diorang asyik sangat tengok tu???







Tiap-tiap petang, balik je rumah terus buka channel 611 tengok kartun sampai lebam, pukul 6.40 alih ke 119, Upin Ipin lak.. Mama tak boleh konker tv okey, children time okeh

Ni yang diorang asik sangat ni rasenya tengok cite Dragon Ball, eh ke Ultraman Tiga eh, ke Kampung Boy? Alaa lupeee sebab maknye sebok main fb kat empon haahaha...

Owh, yang kelakar, masa aku tengah basuh botol Kimi kat dapur dengar adik Eqal menangis, eh apsal pulak.. Rupenye dia tak boleh nak ubah kedudukan badan dia.. Dok keras camtu je, nak rebah ke depan ada bakul, nak rebah ke belakang tak boleh.. ahahahah... Last2 nangis mintak tolong mama haahahah...

Kemain aku gelakkan dia, dia sengeh je ahahaha...

6 comments:

♥ ROS ♥ said...

Bdk2 nih mmg xleh elak dgn cartoon ..hahhaa.. Ros bukak tv time upin ipin ja sbb mak pun join.kihkih.. :)

mamyharraz said...

gitulah kan chanel kt rmh mmg wajib katonnnn manjang..samalah akk pun terima nasib yg sama sobs sobss

eima said...

pandai plak budak mata bolat tgk tv ek ...alisha belum menunjukkan minat terhadap tv die minat mende kecik masuk mulut je ...


sian ek die bdn dh keras gitu ,,,hahaha

bunga_rose said...

ros:
tu la pasal, asal nak alih ke channel lain ada la yang merengek kang hihihi

bunga_rose said...

mamyharraz:
agaknye semua ibu-ibu menerima nasih yang sma kan kak ahahhah..

bunga_rose said...

eima:
uiii haiqal antu tv.. asal katun ke iklan ke harus terus mata tertancap kat tv tu..

eqal tak masuk barang dalam mulut dia suka genggam or goyang-goyang je depan muka dia