Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, July 26, 2012

Cuci mata tercuci purse

Hai semua, mesti mana yang balik 4.30 dah tercongok depan punch kad tak pun dah sibuk2 kemas beg, turn off computer, nak balik kannn..

Aku pun dah nak balik ni.. Tapi nak cerita gak, tadi ajak kawan court sebelah pi cuci mata kat (Plaza Alam Sentral) PAS. Wei banyak gile baju cantik2.. memang rambang mata aku tadi weh... Hahaahahah...

So nawaitu awal just tengok2 adalah tidak menjadik, aku telah sambar sepasang baju kebarung, baju jenis kain chiffon err kott, kain lak songket.. Murah uollss.. Harga asal Rm150, pastu akak tu jual Rm100, goda2 lagi dia kata ok laaa akak bagi Rm80.. Harus la aku rembat kan... Warna merah, so tema tahun ni, merah, boleh tak hubby? AHahahah... tak penah lagi hubby melaram merah hihihi..

Pastu masuk The Store tersambar baju2 & seluar2 dalaman wanita, abis pulak RM70 untuk 4 barang je.. haihhhh takpe, janji aku try tadi best, sejukkk je haahahh...

Owh, dah dekat sangat pukul 4.30 ni, nak kemas beg, nak tutup pc.. Dah nak balik dah ni.. Wiu2... hubby takde, so nak masak ketam la.. errr tu pun klu kedai kat perumahan aku tu ada jual ketam laa.. kalau takde, takpe, aku nak masak keli bersambal aje.. yummihhhhh!!!

Selamat berbuka uolllzz!!!!!

9 comments:

Nieyl said...

amboi...sempat lg update yea..hihihi~nieyl pun nak balik gak nie...selamat berbuka kak..:)

eima said...

wahh sopping hebat .... selamat masak & berbuka ...

Mama Gee said...

wahhh best nyaa...lama tak pi shopping kt PAS tu...rinduu plak rsnya...ctu mmg byk choice kan..

kat PKNS tak pi?

azievee said...

tu pasal takut nak cuci mata...pasti ada yang sempat dirembat...hahaha

~LeeyanaRadhi~ said...

weiii jeles ko beli baju siap..aku nk pki baju siap..huh nan hado la saiz..klu ade pun, mesti xsedap..sbb aku xbiasa..huuuh

Tukang Karut said...

tolong aku ek... blog aku kena delete... tolong follow balik ek... tolong tau....

Fida Ghazi said...

eh..same la plak merah baju raya kita...!

tu baju merah dengan baju dalam-dalaman tu kasik mecing merah jugak ke? keh keh keh!

♥ ROS ♥ said...

Sonoknyer die shopping :p

Kesuma Angsana said...

camtulah kita orng pompuan ni hehe