Jom klik

kENgkaWAn

Friday, July 13, 2012

Eqal berbuai

Aksi Eqal bila takmo tido dalam buaian.



 Eh, tentiba ada gambar abang buat peace.. Suke beno kacau adik dia..

Mamat ni boleh tido dalam buai time dia mengantuk sangat or, aku dah tidokan dia, then angkat masuk buai.. kalau tak gini la jadinya..

Saje letak dalam buai bagi dia tido lama sikit, senang aku nak buat keje haaahah...


Nota:
Kena siapkan nota keterangan jenayah ari ni gak.. Minggu depan bos dah masuk.. Kang tak fokus lak kang.. haihhh..
Rehat lak nak balik rumah, nak kemas, esok ada tetamu nak datang

5 comments:

Kesuma Angsana said...

he he .. budak2 mmg gitu comey je

Bazilah (^0^) said...

mcm2 aksi dia dlm buaian tuh hehe

pena rozie said...

kemas rmh dulu. muahahahaha....

Tukang Karut said...

sebijik cam ko...

bunga_rose said...

Kesuma:
Heheheh... comel kan

Bazilah:
Haah, aksi protes suh mama turunkan dia haahah

pena rozie:
hahaah.. dah siap dah..

tukang karut:
erk! mana ko tau ni? haahah