Jom klik

kENgkaWAn

Monday, July 16, 2012

KLIA @ 5.45am

Huarrrgghhhh!!!!!!

Mengantuk weiiii...  Kol 4 pagi dah bangun bersiap nak anto hubby gi KLCC eh, KLIA.. Nak fly sabah, tinggalkan aku lagi.. sob..sobb...
Ni first time hubby naik flight, tanya dia debo tak, tak mo fikir katanya haahahah.. cuak la tu... Macam-macam tanya aku hikhik.. aku last naik pun sebelum kawin, tahun 2008.. Pi Sabah pun baru 2 kali...  Lupe dah ape perasaan naik flight hiihi...

Kirim keronsang dengan hubby, katanya kalau bos dia bawak jalan, sebab dia pegi kali ni dengan pegawai yang bukan kaki jalan, tak tau aa tu katanya.. U, u tak beli, ai tamo amik u kat KLIA Khamis ni, balik jalan kaki k hhaahah... Terus masuk neraka, sebab ugut laki kehkeh..

Ok, 3 malam tido takde teman sembang, teman gaduh, bosan okeh..

8 comments:

♥ ROS ♥ said...

olor ciannyer, tp xpe demi suami kan :)

Nieyl said...

jgn risau yea akak...dekat aje tuh..:) 3 ari kejap jer tuh...nieyl pegi sane abis beratus gak la..beli kerongsang..hehe...

mamyharraz said...

semoga suami awk selamat sampai dan selamat return kesini.

dan harap2 dptlah dia shoppingkan keronsang utk awk nnt ;)

izla said...

sama lah..minggu ni husband saya start keje shift malam. PErghhh lintang pukang kut hidup minggu ni.

~aSHa~ said...

sib baik ada 2 hero boleh teman

bunga_rose said...

ros:
hihihih.. demi cinta ku padamu.. ku korbankan masa tidur ku.. kekdahnye hahaahh

Nieyl:
beratus2 kali? wowwww... kira dah tak heran dah dgn klia & flight ni kan ihhihii

mamyharraz:
alhamdulillah da selamat sampai..

tu laa harap2 ada la yg rajin bawak dia jalan2 kat sana nnt..

izla:
keje shift? akak dah merasa dah sebelum hb dapat gomen dulu huuhu.. mmg terlintang dan terpukang

asha:
tu laa... sebbaik ada gak periuh rumah tu ha hihhihi

Kesuma Angsana said...

KA pun pernah ade pengalaman mcm ni anta cik hubby ke apt pepagi buta!

Bazilah (^0^) said...

mesti rindu gile nnti tuh :D