Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, July 17, 2012

Nasi Beriani Arab Seksyen 7, Shah Alam

Hari yang sama aku pekena Yazid Burger tu, aku pekena Nasi Beriani Arab juge. Wah besar perut ko kan bunga nak telan macam2 haahah..

Niat asal memang nak pekena Yazid Burger tu tapi cam aku cerita kat entry ni maka terpaksalah kami order menda lain uhhuhu.. Tapiiiiiiiiiiii.. memang tak nyesal la order Nasi Beriani Arab ni, sedap woooohhh..

Kasik tunjuk gambar dulu okies..

Set untuk 3 orang makan, roasted chiken & lamb
Makan dalam talam ramai-ramai baru feel makan makanan arab..
Oiii obvious nyee aku lagi gelap dari hubby citttt

 Dan terima kasih daun keladi pada BIL sebab sudi belanja.. Patut kami yang belanja orang jauh datang, terbalik pulak dah ahahahah...

Errr.. worth to try too.. Kedai ni di bawah satu bumbung dengan Yazid Burger itu..

8 comments:

Nieyl said...

Nieyl lunch td bru makan jgk kat Mr.Kebab putrajaya...:)

Mama Gee said...

aiyakssssss...ni yg rs nk makan nasi arab sebelum poser niiiiiiii

izla said...

memang best tempat ni.
hubby dah 2 kali makan dengan kawan2 nya.

Tukang Karut said...

umanggggaih... boleh pocah perut cam ni...

bunga_rose said...

Nieyl:
makan nasi arab gak ke? tak penah lg masuk Mr. Kebab.. haahah kecian kan hihihi

Mama Gee:
sila kak, sila... akak dgn hubby kan suka explore makanan.. tengok kat blog akak uuiii nampak semua pun sedap2 hihihi

izla:
yeke? kitorang baru tau ada kedai kat bawah bangunan tu, kecian kan haahah

tukang karut:
hidangan untuk 3 orang, yang makan 4 orang.. ok lagi TK, tak pecah lagi perut haahahah...

mamyharraz said...

waaa nasik arab!
alahaii teringinyaaaa

MRS. K said...

Makan nasi arab mmg kena share. Cepat kenyang n muak huhu

Bazilah (^0^) said...

nmpk menarik. kt senawang ni pon ada kedai nasi arab, sodappp jgk hehe