Jom klik

kENgkaWAn

Monday, July 2, 2012

Posisi dalam kereta ~ tidur

On the way balik dari kampung opah ke Shah Alam..

 Dua-dua tumbang lepas kuar dari simpang Besout.. mama dengan papa boleh bercinta dengan tenang hihihhihi....

Tomeynye anak mama tido...*puji anak sendiri tak salah kan haahah*
 Baby seat ni baru je beli, RM89 je offer kat TESCO ari tu.. Time Kimi dulu guna pengasuh punye, la ni nak pulangkan dah baby seat tu so kena la cari lain untuk anakanda Eqal ni...

Posisi suka hati
 Kimi tak tido tengahari tu, so sama naik tumbang dengan adik.. aku pandang belakang, tengok dia dah tido camtu. Kejutkan suruh dia tido elok tak dilayannye.. ngantuk sangat la gamaknye...

Happy tido dari kuar sampai balik
Ok loceng punch kad dah bunyi, nak balik daaaaa..

p/s: Syukur, pengasuh cakap Eqal tak demam dah.. Yey!!!! Nak balik peluk, cium anak2 manje mama..

10 comments:

♥ ROS ♥ said...

Mcm2 aksi kan bby tido.. Sonok plak tgk kan :)

Salam pkenalan.. Ros bru dtg n follow blog ni.. Moga dpt eh mgenali lg lpas ni :)

Tukang Karut said...

ibu borek anak rintik... aku rasa ko tidur cam ni gak...

deelira@deeliraz said...

comel je.. posisi suka hati tu.. hehe..
anak2 ko 2-2 pon ensem nge

eima said...

hahaha syok kan klu anak tido dlm keta ..tenang je ... driver tenang je sbb tak de tarzan dok jerit2 ....

seb baik la alisha aku mmg good girl kecik2 ni...asal masuk keta ...tak lama pastu selamat...tido sudah....
si abg tu je payah ckit....heeeeeee

Yumida said...

comeinye adik bradik tu tdo..klo de anak sendiri leh bli baby seat nih...
follower ke 224

bunga_rose said...

Ros:
baby tido mmg mcm2 aksi, blom lagi yang tido menonggeng tu hahaah..

tq follow ye, moge ukhwah lebih terjalin erat..

bunga_rose said...

tk:
errrr...errr... tetttt!!! jawapan anda salah ahahahaah...

bunga_rose said...

deelira:
hikhikh... like papa like son.. sbb dua2 pun muka papa, takde yg nak ikot muka aku.. huwaaa...

eh, tq hihi

bunga_rose said...

eima:
dulu time Kimi mmg pantang masuk kete, sure tido.. eqal ni payah sikit.. masa baru2 dulu pantang masuk kete mesti tido, stat umur 8 bulan dah tak mo tido dalam kete dah...

bunga_rose said...

yumida:
babyseat memang keperluan kalau suami keje kat timur, isteri keje ke barat, sbb senang nak hantar anak ke baby sitter, nanti dah ada baby sila beli ye hihihhi...

tq follow ye ^_^