Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 14, 2012

Beli kat The Store je, takde Sogo-sogo haihh ngee....

Alkisah, semalam baru nak rebot-rebot dengan orang lain untuk belikan baju anakanda-anakanda tercinta.. Sabtu lepas pergi, tak boleh nak beli sebab terlalu ramai umat kat Plaza Alam Sentral tu, so kami surrender.. ahahhah.... Kat sini pun dah beribu umat, aku tak tau laaa kat Sogo camne.. huuhu..

Lepas puas bertumbuk, bergaduh, bergusti dengan diri sendiri, akhirnya dapat la baju2, suar2 cam gambar tertera kat bawah ni haa...

Walaupun semua jenama tengah sale tapi aku beli hak tak dak jenama gah pun, sunbaby udoh, sebab yang jenama takde yang sama warna, saiz tuk buah hati aku dua orang tu..  Itupun, dah harga RM432.20, sebbaik lepas diskaun dapat RM216.10.. ate semua aku pilih yang 50% haahahaha....

Pastu dapat free beg bawah ni ha.. Ok la tu... leh letak bekas susu, bekas air panas, botol susu tuk anak, tak payah bawak bakul gedebe beso tu dah hahahah...

Ok, gitu laa alkisah aku shopping semalam, pastu lepas berbuka, kemas apa yang patut, tido tak sedar diri haahhahah... Owh, sedar-sedar elok pukul 10, tengok Masihkan Ada Ramadhan.. eh, jap yeke tu tajuk dia? Tapi memang best gila drama tu.. Versi Teganu kita, tapi sarat dengan pengajaran dan nilai kekeluargaan..

Ok, marathon siapkan nota ni.. kang bebel loyerr ahhhaha.. daaaaa

10 comments:

Cute Mum said...

kalo cute mum mesti pilih baju yang ada diskaun 50% keatas punya.. dapatlah banyak sikit dengan budjet rendah.. hihi..

ain1914 said...

The Store pun ok apa....

Pink Lavender said...

makneng pi jalan tar mlm ari koje pon bersesak umat..
uii...serik2..

~aYu~ said...

okla tu dah shopping utk anak-anak. ayu tak settle lagi ni. malasnya nak ke sogo time tgh ramai orang ni..

Tukang Karut said...

mlama ni baru aku nak g shopping...

MRS. K said...

dulu masa kecik cap the store la mak ayah dok beli baju pon kan? huuhhu

Fida Ghazi said...

ari ahad itu ari pon gi PAS.. uk aloh.... orang macam semut!!!!

Kesuma Angsana said...

malas nak mengira harga dah skang ni.. habis dah duit berkepuk2 lepas menyopping !

ejaMaria said...

sogo ka... the store ka... shopin nya sama je - kena bayar dengan duit... ;p

eima said...

aku beli kat jusco je ... dah lama tak jejak sogo ....
kelengkapan susu anak aku sumbat dlm diaper beg anak aku ... tp siap2 dah isi air panas dlm botol letak warmer beg ngan susu dlm container ...nk minum tuang je tak yah ssh nk tuanga ir panas baai