Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, August 14, 2012

Errr.... tak tajuk... rindu kot~

Lamanyaaa tak buka blog.. rinduuu...

Keje sejak2 nak cuti ni kemain banyak pulak aku dapat.. Adeiiiii...

Ni pun curi masa sikit update.. Mintak maap la kawan, tak dapat nak lawat blog korang...

Tak tau nak sembang ape, tempek gambar anak-anak dah la erk hihhi..

Gambar hari yang sama BR buat makan free.. tapi kami makan kat Mamak aje...

Silau flash haaah...

Nak capai hp


Si abang yang susah beno nak amik gambar, adik mengelak n buat muka.. Haihhhh

Errrr... pasaipa atas gambar abang kt atas tu sama mimik dengan gambar adik ni? Haahhah....
Nasi goreng paprik gillleeee banyak.. aku makan suku je.. Maklum laa tak pose time tu.. eh!!!!

Teh 3 lapis... tak sedappppp!!!!!!
Ok, sekian.. nak keluar sat, teman member pergi  cari salon nak treatment rambut... aku nak rebonding laaa... rambut kasarrrr gileee kottt.. adeiiii

Bye korang... *Mood lemau nak raya*

3 comments:

Tukang Karut said...

awat muka anak ko tu...

eima said...

wahhh nk buat rambut raya

♥cikmOt♥ said...

makin lama muka adik iras muka abang dah