Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, September 4, 2012

Akhirnya makan menda ni hahah..

Semalam, kan aku ada tanya pendapat sesapa yang tau tempat makan yang best kat Shah Alam,ada kawan-kawan yang respon..

 Dan tertarik dengan komen qasehraihan. Serambi Corner, pernah dengar tempat tu tapi kalau nak pergi time weekdays ni memang tempah masalah la tu. Situ kawasan jem hhihii.. Tapi, nak gak try tempat tu 1 hari nanti.. Thanks bagi cadangan yer semua.

Ok, tapi semalam.. *banyak  pulak tapi aku hari ni haahah..* Sebabkan malas nak tempuh sesak kat kawasan seksyen 7 apalagi seksyen 27, aku ajak hubby cari kedai-kedai kat area Kemuning aje. Ermn... pusing banyak kali pun still tak tau nak pilih kedai mana.. Aku ajak hubby makan kat D'One Corner, dia cakap tak sedap.. Macam laaa dia pernah makan kat situ, haihhh..

Last-last pusing punye pusing, tapau Domino's jelaaaa huhuhu.. Fast food jugekkkk!!!

 
Tapi, oleh kerana ni kali ketama hubby melayan kerenah aku nak makan Domino's so aku order kek yang aku teringin sangat nak makan.. Wahhhh memang setapppppp!!
Lava chocolate cake kott nama dia. tapi sedappp still panas masa aku makan tu..
 Kek ni, aku makan sorang2 je haahah... Hubby rase 2 sudu, Haiqal takat rasa2 je ihihihhi.. puasssss!!!

Crunchy chicken ape tah, original.. Nak amik yang hot n spicy takut Hakimi tak boleh makan lak kang...
 Yang ni pun sedapppppp.. Isi ayam aje, bukan cam nugget tu..


Dak Hakimi dok zikir kat telinga aku nak aiskrim nak aiskrim, so kasik laaaa
 Hak ni, sekali tengok rege dia RM12.90, telah liur aku hoohoho.. Kalau kat luar tak sampai RM10 aku rasa.. Nasib baik memang terbaik sedap dia...

Extravaganza
Yummih.. sedapppppp!!!! Tak kedek sangat topping dia dari pizza hut.
Amik yang cheese punye.. wooooohhh memang sedapppp
 Tadi sahur aku telah piza ni sekeping & cicah roti ape tah, dia kasik free, eh bukan free, pakej dia la tu.. Pun sedap.. lupe nak snap roti tu.. Makan plak panas2, memang terbaik laaa...

Sekian entry di pagi hari pasal makanan.. Errr ada yang lapo ke? Gi sarapan gi.. aku pose takpe hahaah...

6 comments:

Tukang Karut said...

ni yang kau marah ni.... tunjuk makan pepagi lagi...

eima said...

last2 fast food jugak kan

bunga_rose said...

tk:
aku marah ke ko yg marah ni? aahhaah

eima:
kannnnnn... no choice manje wehh

Myra Jay said...

Sedapnya pizza Domino, dah lama tak makan :D

♥ ROS ♥ said...

Sedapnya... Tringin lava wchocolate cake tuh.. Kna inform asben nih..hahha

Liza Razak said...

terus rasa nak makan dominos pizza skrg..hehe..sedapnyerr