Jom klik

kENgkaWAn

Monday, September 10, 2012

Musang king

Minggu ni aje penuh jadual dengan open house.. Sabtu aje dah 5 jemputan, Ahad pulak 2 jemputan, so memang tak berasap pun dapur aku.

Oleh kerna masa on the way nak pergi open house dekat Jalan Bukit Indah semalam nampak orang jual durian kat tepi jalan, terus la Kimi bisik kat papa dia cakap nak makan durian dan disokong oleh mama Kimi hahaahah...

Balik je dari open house kat Seksyen 8 Shah Alam semalam, terus singgah Taman Sri Muda, beli mendalah bawah ni


Yang bernama baby raja musang
 Kitorang memang kalau beli durian tak pandang dah yang longgok2 RM10 tu, memang akan beli timbang. Bukan la nak tunjuk eksyen kamen nak beli hak mahal kononnye tapi dah banyak kali sangat terkena dengan longgok2 ni.. Errr tapi kalau takde duit, pastu teringin nak makan beli gak aahahahah...

Haa tengok la sendiri camno isinye..


Bebaloi baloooiiiiiii....

Kuning mabeles

Lemak manis pearrgghhh!!!
Efek sedap sampai pejam mata haahaha...

Biji doyannye, kecik bona
 Dan gambar seterusnye..



 Owh, budak ni, makan doyan memang tak toleh2 dah haahahah... Hantu doyan sungguh laaa



Tak dan nak taip ape dah ni.. Bos dah bagi tugasan untuk buat. Ada masa nanti i jalan2 ok. D






7 comments:

eima said...

sama cam fahim tp aku beli kat c4 je ...heheh

Fida Ghazi said...

mkn tunjuk2... kalo ade orang teringin cane??

air liur dah jejes nih hah!

bunga_rose said...

eima:
haah, fahim pun antu doyan kan? hihihhi...tp ko tau lepas tu kimi request suruh pasang aircond sbb kepanasan hahahah

bunga_rose said...

fida ghazi:
haahaha... tingin beli la kak, ape lagi, kan dah sekangkang kera je tmn sri muda dari rumah akak kehkeh..

tp zaman ofis dulu mkn pecuma je kan... kannnnnnn

Kesuma Angsana said...

nmpak cm best tapi KA x makan dorian hehehe

adianiez AIDA said...

kebetulan ari ni aida da 45 hari. da abis pantang selama 44 hari. insya'Allah, jumpa je musang king ni pasni, wajib beli. time aida pregnant ari tu, parents beli tapi emak larang aida makan skit pun :( sedih!!!

...mommy jue... said...

letih aku kesat air liur tau... huhuhuhu.. balik mesia nanti harus hentam sungguh2 tapi lepas g klinik kesihatan la. kang tak pasal kencing manis plak..