Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 19, 2012

Riang ria raya di ofis

Jumaat lepas kitorang buat sambutan raya kecik-keciklan kat ofis. Tema dia potluck.. Aku rancang dengan dak ct dan odeli2 court. Saja nak bawak kemeriahan kat ofis lama aku ke sini.. Tak kisah la kitorang cuma ada 14 orang je lepas campur 2 court, janji adoo haahah...

So menu utama Nasi Dagang, Nasi Mandi Arab & Laksa Sarawak. Menu sampingan Ketupat palas & Rendang, Nasi Impit & Kuah kacang, Capatti & Sambal Sardin, Pasta Goreng & Pasta Linguini. Pencuci mulut pulak ada Domino's Pizza, Puding Cocktail, Puding Trifle & Aiskrim. Air Ribena & Nescafe.

Mula2 plan nak buat kat laluan ke ofis kitorang je. But then tukar plan. Court aku takde kes bicara dalam mahkamah, dalam kamar je, so buat je la dalam tu. Takde pilihan sebab takde dewan or ruang yagn luas kan. So, lepas je kes dalam kamar abis, aku & the team buat la persiapan.

Aku dengan tokey laksa sarawak

Aku dengan tokey nasi dagang

See the menu

Pantang jumpa kamera haahaha...

The menu again.. sampai hujung nun..

Kak azmah, tokey pasta goreng & kak jes tokey capatti bersama mummy to be

Tokey rendang & ketupat palas.. Sedapp wooo boleh orfer kalau mau

The comelz PA ngeeee...

Tetamu ambik nasi arab..

Kengkonon buat muka takut coz ada bos kat belakang *over haahaha*

Mamam eskrem
Dan acara kemuncak bergambar beramai-ramai...


Ok dah-dah.. cite sikit2 sudah.. Raya pun dah habis kan hihiihi..

Sekian, terima kasih. Nak pergi I-City jap lagi.. nak hantar surat akuan terima kad YAWAS... Kad dah dapat, surat aku tak kasik2 lagi huhuhhu.. Maapkan sayee

6 comments:

Kesuma Angsana said...

cukup meriah lah

~aYu~ said...

makan..makan...makan... hehehe... pas raya kasi slim badan ni..

♥ ROS ♥ said...

Siap ade tokey masak... Ekkeke.. Sedap mkn2 kt ofis ni..jimat duitpoket..hahha

eima said...

ok la tu semua gambar ade mukas ko ...hahaha mmg gila gambo

Fida Ghazi said...

mu pong begambo kurang aksi dah bunga..tak macam kat cerun..kat cerun dulu gaya power renjes biru pon ade kan...hihihi..

Bazilah (^0^) said...

mcm2 pose rose buat hehehe