Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, October 3, 2012

Mood & penat

Apsal erk... Cam takde mood plak nak berblogging sekarang.. Mood mati terus. Mungkin 2,3 minggu ni agak sibuk dengan kerja.. eceh, maknanye sebelum ni tak sibok la yer hahahah...

Bulan ni last dok kat bangunan sewa ni, bulan 11 dah kena pindah dok kat bangunan kajaan.. Jauh sudah dengan shopping complex...

Owh ok.. sungguh ni takde mood.. Nak buat birthday wishes untuk anak bujang kedua tu pun tak terbuat post... Just post kt fb je.. Tengok la ada kerajinan mama buat erk sayangku Eqal..

p/s: Badan penat dok kemas buku bos yang tebal n berat..  baru 2 siap packing 2 kotak.. ada beratus lagi buku-buku bos untuk masukkan dalam kotak tu.. adeiiii..

p/s: & gak badan penat sebab merempit 2 hari.. Hubby gi Raub senin dengan selasa lepas, so merempit la dengan anak2.. FUhh sebbaik Eqal dah pandai berdiri naik moto, klu tak berpeluh gak omak kamu ni haa..

Ok, dah abis ps..

1 comment:

eima said...

kena beli keta lagi satu ....

betui bab pindah paling boring sbb kite nk kena kemas 2 tmpt.....