Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 7, 2012

Hakikat lelaki bila dah kawin...

Mesej aku:

"Pacik kesayanganku.. Macik mu ini nak balik rumah lunch hour ni okeh.. Sila bagi izin... Lapooo hahaha"

Mesej dia:

"Ok"

Mesej aku:

"Benci taooooo... Panjang lebo orang tulis.. Ok je? Huh!!!!!"

Mesej dia:

"Orait hehe panjang lebo"



..............bunyi cengkerik...........


Benci taooooo!!! Gini laa bila dah kawin.. Pendek je balas mesej ~ ok. Panjang sikit okies atau orait. Huhh!!! Sungguh menyampah.

Dulu masa bercinta kalau boleh sampai abis had huruf tu nak tulis.

Awal kawin, masih diawang-awangan bulan madu separuh dari had aksara mesej tu.

Dah anak 2... Dua huruf je.. "OK"

Eeeeeee... sakit hati taoooo!!!

So, kawan-kawan kat luar sana yang belom kawin, sila la bersedia sebab kebanyakan lelaki berkahwin macam tu ok. Diulangi MACAM TU.. SAMA!!! Tak payah nak cakap tak laaa boipren saya tak, dia romantik.. Romantik la sebab blom dapat kamu, dah dapat, gitu la realitinya yerrrr bila dah kita ni jadik milik dia sepenuhnye.. huh!!!!!!

Sekian, luahan hati membuku.. hahahahaha. Ok, nak balik!!!

15 comments:

mRs.aiRmaN haViT said...

kadang2 K..haa..kau ade? hahaha..pastu balas balik..K aje ke?k bye..nak balik jugak!

ummie fariemiee said...

hihihi....lawak sungguh lah....camtuh la lelaki....kihkihkih.....segalanya cukup simple....

mrs.ecam said...

ok la tu die jwb OK...asben aku jwb 'K' sahaja...aku pnyer la taip pnjg berjela...pastu bile aku tnya nape jwb pendek die reply 'BZ' uhuhhuhu...redhoooooo

aimaniman said...

Yupp sokong 100%.. kekkadang x balas pun.. alasan meeting tp time x kawin lg boleh plak vibrate jer.. itu le lelaki ...

Tukang Karut said...

hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhah!!!!!!

Ratu Hatiku said...

hehehe..samalah kita... dah lbh 10 thn khwn pun mcmtu gak..dulu masa bercinta bkn main lagi...

Fida Ghazi said...

kalo dia taip 'k' je..cane?

tak jawab langsung ke... heheheh...

sama le kes kita.. kita kan wanita2 tabah...jadi..bertabahlahhhhh nyahhhh!!!

bunga_rose said...

mrs. aiman:
hahahaah.. ada gak ct dia balas k.. cam ct ckp la, lepas ni akk nak balas lmno bio dia fikir ape tu hahaahah

bunga_rose said...

ummie farimiee:
tu la pasal, simple sampai buat isteri sakit jiwa fikir banyak ahahaha

bunga_rose said...

mrs.ecam:
samaa... bila tanya k je... dia balas, bizi la yang hihiihi.. aduiii

bunga_rose said...

aimaniman:
kannnnn.. masa blom kawin boleh je reply even bz camne pun kannnnn

bunga_rose said...

tukang karut:
ko gelak bermakna ko pun buat menda yg sama kan?? kan??? huh!!!!!!

bunga_rose said...

ratu hatiku:
dah 10 tahun tuu.. ni masuk tahun ke 3 dah start pendek2 dah kak.. tahun ni tahun ke 4, terus 2 huruf je.. nyampah taooo

bunga_rose said...

fida:
haahaahh... icik jamil pun begitukah kak.. lumrah kann.. takde lagi dapat komen, ehh suami saya tak macam tu... rata2 semua setuju hahaha..

bertabahlah isteri2 dengan sms sebegitu hahaahah..

Sharifah Nadzarah said...

mmg camtu la adatnya...redha & tima je lah seadanya..rasanya semua cmtu..tmasuk la laki den hahaha...