Jom klik

kENgkaWAn

Monday, December 17, 2012

Jamuan Hari Natal

Baru balik dari makan-makan kat jamuan sempena Hari Natal. Burrppp!!!! Ok, kenyang gila-gila.. Solat pun belum ni.. nak kena tunggu makanan turun bawah dulu.. haahha.. takde la kena tunggu office mate masuk, takde sape nak jaga tepon.

So, just enjoy the picture la yer. Tu pun tak nampak sangat menunya.. al maklum, amik gambar lepas perut dah kekenyangan.

Patung yang dak ct cilok dari kek krismas
 
Comel kan cawan teh tu..

Sini dia letak 3 kek secret resepi.. bos aku & bos ct sponsor kek lobak tu... Owh, ada kambing & ayam bakar juga.. Roti & gak jagung

Ada tosai, capati, nasi goreng, ayam masala, ayam err tak tau nama, brinji eh yeke.. kuah dal, kari ikan, spegeti.Pencuci mulut ada puding roti dan gak buah-buahan campur.

Sini ada vadee, salad buah & salad kekacang, sayur celup tepung errr tu je kot.. Salad buah setappp
 Dan bukti makanan tu semua sedap tengok je gambar pinggan kami kat bawah ni.. Untuk 2 & 1/2 orang makan je yer.. Setengah tu pasal dak ct mengandungi bayi dalam perutnya haahaha..

6 pinggan total kami berdua kedarah
Haaaa ko... Balas dendam nampak kan.. almost 2 weeks tak boleh nak balun karbohidrat, sekali hadap, hilang 2 minggu punya diet.. masuk balik lemak jahat, lemak tepu ahahahahah...

Muka orang sukati sebab perut full
2 orang lagi muka sukati sebab kenyang makan free ahaahahah
Sekian cerita jamuan Hari Natal anjuran Dr. P yang telah kami pergi. ^_____^

2 comments:

ejaMaria said...

uittt... belum raya lagi...

bunga_rose said...

hahhah.. kannn mgu depan baru raya kan, tapi dah orang jemput, kita pegi je kak, rezeki jgn ditolak haahahah