Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 5, 2012

MRCB tinggal kenangan

Ok, pagi ni.. aku tak tau nak cerita ape kat korang.. Kang post entry takde pengisian or cerita cam entry sampah pulak kan.. So ermnn.. ape erk nak share.. Errrrr.. errrr.. Ooooo lupe hari ni Wordless Wednesday kan.. So post gambar je dah memadai kan hahaahahah...

So just enjoy the picture kihkhi.. Kenangan kat bilik mesyuarat MRCB.. Tingkat LPH ko.. ape maksud dia? Err entah, aku pun tak tau ape makna LHP tu hahaah..

Kakak sebelah tu cakap "Errr.. camne aku boleh libatkan diri dengan kanak-kanak riang ni" ahahhahah..

Me, ct & Kak Jas

Ko tengok, tak senonoh selipar tah ke mana menghilang haahahah..

Rock style!!!
Tu, budak baju hijau tu sama jawatan dengan aku kat sini.. Bilik dia kat sebelah bilik aku je masa kt MRCB so everything or anything, semua share dengan dia.. Sedih, ketawa, amarah semua pun share dengan dak Sarawak tu.. Tapi sekarang bila dah pindah ke kompleks, dah jauh dah bilik kami.

So rasa cam tak seronok balik keje sebab tak leh nak buat hingar bingar cam dulu hahaah.. Owh, jemput la pergi ke blog dia.. Aku baru tau semalam dia ada blog, ceh bila tanya cakap takde la, tak tau la.. Rupenya diam-diam ko erk.. Klu tak kantoi kat nuffnang memang tak tau laa kewujudan blog kamu.. Ingat boleh sembunyi ke hahaah..

Owh, link blog dak CT ni . http://mrsaimanhavit.blogspot.com .

Eh, dah tak wordless Wednesday ek? Hahahah..

4 comments:

NM02 said...

ok, kite terjah skang






zassssssss......

mRs.aiRmaN haViT said...

bila akk tnya ct ade blog ke idok? akk tnye ct ade fb ke tidak..:(..luluh hati..puihh..hahaha..

bunga_rose said...

NM02:
hahaah.. sila..sila..

MAH:
eh, akk tak tanya ek? ooo tak ek? rasa cam ada tanya ekekek.. maapkan la kakak mu ini hahaahah puihhhhh

mRs.aiRmaN haViT said...

mah : mrsaimanhavit ruponya..bhasa blog ye kak..ahhaa..ok2..dimaafkan..dlm gambr tu dah preggy ke lum ye..soalan takleh bla..