Jom klik

kENgkaWAn

Monday, December 10, 2012

Pelik!

Apsal ek.. Tengah aku tengok blog beautiful nara tadi.. Tiba-tiba cam ada yang hijack pc aku pastu suruh aku pilih keluar dari page tu atau klik kenapa blog ni boleh datangkan mudarat pada pc aku. Korang penah kena tak?

Aku lupe ayat dia tadi sebab takut sangat.. yang pasti dia tak kasik aku buka blog tu. Tapi bila aku log out, then log in balik n tru buka blog beautiful nara tu, ok plak.. Takde pulak dia sekat2 ke apa cam tadi..

Apsal ek.. Risau je kalau ada yang hijack n gunakan id aku untuk buat sesuatu yang tak elok.. Boleh ke depa buat camtu??

Harap2 takde apa2 la.. Risau weh.. Dah la internet slow.. Ke ada yang control pc ni dari pusat kawalan ni??

Pelik ni weh.. pelik.. Ok out la.. Fokus pada keje

2 comments:

Tukang Karut said...

hoho... memang boleh pun... kalau tau IP bunga, boleh la hijack....

Aisyah Husaini said...

eh kite pun same ile masuk blog beautifulnara kene cam tu juak nape ye