Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 26, 2012

WW: KFC & Anak-anak

Gambar masa makan-makan sempena birthday aku ari tu..


Budak yang makan apa aje yang mama dia suap

Dinner plate for hubby & Nasi + ayam utk aku & anak-anak

Kemain suruh mama amik gambar dia makan
Tunggu papa beli pampers, ada sale

Ape aje laaa diorang main kat belakang tu...


p/s: Hari yang sangat membosankan.. Bos takde, tak tau nak buat keje apa.. Biasa memang hanya akan buat kerja yang dia bagi je, dia takde, motif aku datang keje pun aku tak tau.. Nak balik boleh tak???? Tapi kira keje hahahahah.. Harap je takde sapa nak jaga bilik ni kalau ada call masuk tau dakkk, klu tak dah lama aku fly balik rumah.. Haihhhh!!!

4 comments:

Ratu Hatiku said...

Hehehe...samalah kita..xde keje..bos pun xbg keje..biasalah mood hjg2 thn nie...malas nk keje.. :D

P.A. said...

opis aku ok skit sbb ada jurubahasa sblh....leh depa tlg jwb call....jd boring giler dah 2 hari lps sbb bos cuti lg awalllll....

Cinta Misteri said...

Kfc time. CiM dh biokoite mekdi, so skaliskala mmg lyn keywpci je

eima said...

budak2 mmg suka kFC .....